Thailand del 5


Alltså ser ni de första bilderna?! Vi besökte ett rescuecenter för elefanter som blivit dåligt behandlade på turistattraktioner och liknande. Vi fick ordna mat till de och därefter gick vi ner till ett "gyttjehål", kan man ens säga så haha? För att smörja in de i lera som är bra för deras hud och sedan gick vi ned med de till en flod för att bada med de och skölja av all lera. Förstår ni hur mysigt det var? Topp tio bästa grejerna ♥

Dagen efter var vi på coconut beach som var huur vacker som helst. Ja ni ser ju själva.
Är så sugen på att åka tillbaka igen.

Julafton 2018


Hallå! Hoppas ni alla hade en supermysig jul för det hade jag. Vi var hemma hos mamma och pappa på julafton och på juldagen var vi hemma hos Philips mormor. Senare på kvällen blev det utgång och det var såå himla kul att träffa massa vänner man inte sett på länge.

Igår var man som förtjänt lite sliten, men på kvällen var jag på bio med mamma och såg Lyckligare kan ingen vara, den var verkligen jättebra. Idag var jag och Malwa inne i Örebro och kollade in mellandagsrean, jag hittade lite grann iallafall, bland annat en superfin byxdress.

Thailand del 4


Här kommer den fjärde delen med bilder från Thailand. Detta var en dag när vi åkte bambuflotte i regnskogen vilket kanske var det mest harmoniska jag någonsin gjort. Wow vad jag skulle vilja göra det igen. Första bilden är från en supervacker utsiktsplats.
Efter båtturen fick vi testa thailändskt te och kaffe i bambumuggar mitt i djungeln, såå mysigt!
Vi åkte dessutom förbi ett nedlagt tempel där det bodde vilda apor som inte alls var skygga, gud så söta de var!

Uppesittarkväll

 
Nu är jag hemma hos mamma och pappa för traditionsenlig uppesittarkväll! Jag insåg att det saknades knäck så det svängde jag ihop nyss och jag ber till högre makter att de blev hårda precis som de ska vara.

Lördag 22 December

 
I förmiddags åkte jag till Örebro för att träffa Tina. Vi åt lunch och shoppade de sista julklapparna så nu är jag helt klar. Känns väldigt skönt även om jag var liite sent ute haha.

Testagram för December


Två dagar kvar till julafton nu! Hur sjukt!
Igår hämtade jag ut månadens box från Testagram som innehöll detta här ovan. Jag har tidigare testat quinoasnacksen från gårdschips som är helt sjukt goda, de är i smaken jalapeno och créme fraiche. En grej som ska bli väldigt rolig att testa är ginger beer'en, den står faktiskt på kylning nu och jag tänkte testa att göra en moscow mule. 

Att det dessutom kom med sköljmedel och tandkräm är ju helt fantastiskt. Jag har tidigare påpekat hur duktiga testagram är på att skicka med produkter som är halvroliga att själv köpa. Till exempel tandkräm. 

En favorit sedan tidigare boxar är funktionsdrycken Norr, denna var med smak av ingefära och citron. Just den smaken tror jag faktiskt inte att jag testat. Spännande!

Vill ni också ha en box full med nya roliga produkter varje månad? Såklart!
Klicka HÄR för att signa upp.

19 December


Idag efter att jag jobbat klart träffade jag Sandra för en lunch på stan. Det var fasen 3, nästan 4 veckor sedan vi sist sågs. Vi har haft så mycket att göra på varsitt håll, för detta är verkligen inte likt oss haha.
Därefter var vi inne en snabbis på Vita Rummet och där hittade vi dessa faantastiska tallrikar från Mateus, 250 kr styck. Är det värt det?

Därefter gick vi in på Ekmans och köpte knäck till vårt julmys hos Sandra. Glögg, knäck och saffransbullar. Det blir inte så mycket mysigare! ♥

Thailand del 3


Tredje omgången av bilder från Thailand kommer här! De första bilderna är i från White sand beach och de tre sista är ifrån en dag när vi var på en superrolig utflykt. Bilderna på sista raden är ifrån en marknad där alla locals handlar, det var superbilligt och inga turister alls. Riktigt kul att se!

Söndag 16 December


Hallå hallå!
Jag har precis tittat på slutet av Musikhjälpen för i år och wow vilken fin grej det är. Jag har följt det så mycket jag kunnat denna vecka precis som tidigare år och man blir så imponerad av Sverige när det gäller detta.

I onsdags var jag och Philip och testade ett nytt ramenställe som öppnat i stan. Min rätt var helt okej men Philips var svingod. Och i fredags var jag och mamma in till Örebro för att köpa julklappar, jag hittade endel men har någon enstaka kvar.
 
Igår var det 25 år fest strax utanför stan och det var så kul att träffa massa vänner jag inte sett på superlänge! ♥

Nytt på skönhetshyllan


Igår fick jag hem två stycken nya tillskott i skönhetsväg. En sminkpalett från Bianca Ingrossos märke Caia samt en parfym från YSL. Paletten släpptes samma dag som jag och Tina kom hem från Thailand, så när vi stod och väntade på våra väskor överlade jag med mig själv och kom fram till att jag ville testa den haha. Sedan att jag inte använt smink på typ ett år om man bortser från några få tillfällen är en helt annan sak.

Parfymen var det Philip som först fick upp ögonen för och jag tyckte också att den doftade svingott, så en sådan fick det bli.
Idag har jag varit och ätit lunch med mormor och därefter besiktigat min felfria bil!

Thailand del 2


Här kommer ett till gäng med bilder från Thailand. Inga särskilda alls ser jag ju nu. Lite bilder från en dag när vi besökte White sand beach och sinnessjukt god mat. Jag tror helt ärligt talat inte att vi åt en enda dålig måltid där nere. Så fantastisk mat!

Råsaft


Som vi alla vet är utbudet av typ allt större i städer som är större än Karlskoga haha. När vi var inne på en mataffär i Stockholm i helgen hittade jag denna tokgoda juice, river mitt hår för att den inte finns här.
Apelsin, ananas och mynta - det blir inte så mycket bättre.

En helg i Stockholm


I fredags efter att jag slutat jobba åkte jag och Philip till Stockholm. Vi kom fram till min moster vid 18.30 och då blev det massa bebisgos tills det var dags för middag. Räkor! Hur trevligt?! Min kusin har nyligen fått barn och hon är bara tre veckor och pyttepytteliten. Jag tror inte att jag sett ett sådant litet barn någon gång. Min bror då möjligen men det var ju 20 år sedan haha! Sedan satt vi och spelade spel och pratade långt inpå natten.

På lördagen åkte vi till en utförsäljning av knivar där både Philip och moster fick med sig endel. Sedan hittade vi den mest fantastiska inredningsbutiken jag någonsin sett - DIS. Jag ville byta ut allt i vår lägenhet. En fika i sturegallerian hann vi också med innan vi åkte tillbaka.
På eftermiddagen tog vi oss till Philips morbror, och på kvällen blev det en middag på Boston Grill om jag inte minns namnet helt fel. Och därefter spelade vi lite biljard, inte gjort det på tusen år och det märktes haha.

Innan vi åkte hem på söndagen stannade vi till på Bun Meat Bun och köpte med oss mat. Därefter åkte vi hem till en kompis till Philip och hans flickvän och åt en sen lunch.

Thailand del 1

 
Nu äntligen kommer lite bilder från Thailand! Jag tänkte att jag delar upp de lite så att det inte blir för jobbigt att kolla igenom haha. Värt att tillägga är också att det bara är mobilbilder som är oredigerade.

Vi flög till Phuket den 5 november och landade på morgonen dagen efter. Därefter tog det två timmar med buss till Khao Lak där vi skulle bo och jääklar vilket fint hotell vi bodde på. Om ni är intresserade av att se bilder kan ni göra det här.

Vi bodde supercentralt och nära havet, kunde inte bli bättre. Här ovan ser ni lite bilder från vår närmsta strand, en marknad som vi besökte och åt såå goda vårrullar och räkor. Där bodde också en dögullig hundvalp som ni ser på sista bilden. På femte raden är en bild på en millitärbåt som slungades två kilometer upp på land när tsunamin kom och som de sedan lät ligga kvar som en minnessymbol. De hade dessutom byggt upp hyddor runtomring med bilder och filmer från tsunamin, det var så mycket jobbigare än vi trodde det skulle vara att se detta. Jag har en kompis som förlorade sin pappa i Thailand 2004 och det var så sjukt att det var just på detta område det hände.

RSS 2.0