Thailand del 1

 
Nu äntligen kommer lite bilder från Thailand! Jag tänkte att jag delar upp de lite så att det inte blir för jobbigt att kolla igenom haha. Värt att tillägga är också att det bara är mobilbilder som är oredigerade.

Vi flög till Phuket den 5 november och landade på morgonen dagen efter. Därefter tog det två timmar med buss till Khao Lak där vi skulle bo och jääklar vilket fint hotell vi bodde på. Om ni är intresserade av att se bilder kan ni göra det här.

Vi bodde supercentralt och nära havet, kunde inte bli bättre. Här ovan ser ni lite bilder från vår närmsta strand, en marknad som vi besökte och åt såå goda vårrullar och räkor. Där bodde också en dögullig hundvalp som ni ser på sista bilden. På femte raden är en bild på en millitärbåt som slungades två kilometer upp på land när tsunamin kom och som de sedan lät ligga kvar som en minnessymbol. De hade dessutom byggt upp hyddor runtomring med bilder och filmer från tsunamin, det var så mycket jobbigare än vi trodde det skulle vara att se detta. Jag har en kompis som förlorade sin pappa i Thailand 2004 och det var så sjukt att det var just på detta område det hände.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0