25 Oktober

Min nya gosiga tröja / Hade lite publik under en fotografering / Lunch idag

Idag jobbade jag på förmiddagen, sedan åkte jag och hämtade Sandra och åkte till Örebro. Vi började med en lunch eftersom att vi båda höll på att dö av hunger haha. Därefter blev det lite shopping och jag passade på att växla pengar eftersom att vi åker om 10 dagaaar! 


På Badstugatan


Förra onsdagen fotograferade jag ett helt fantastiskt hus i centrum med 9 rum och kök. 
Vill ni se resten av bilderna kan ni göra det här.

iDeal of Sweden

Inlägg i samarbete med iDeal of Sweden.

Titta vilja tjusiga skal jag fick hem i veckan! Allihop från iDeal of Sweden såklart. Dessa är ifrån deras senaste höstkollektion som släpptes för någon månad sedan, jag tror inte många kan ha missat den då dessa skal florerar rätt ordentligt på sociala medier. 

Mina favoriter är nog det längst till höger, älskar färgerna! Samt det i mitten, det känns så höstigt och mysigt!
Blev ni sugna på att klicka hem ett skal ni också, HÄR kommer ni till hemsidan. En av de bästa grejerna med iDeal of Sweden är att alla deras produkter har magneter och är kompatibla med varandra. Det vill säga att alla deras skal fäster automatiskt med magnet i tillexempel deras plånboksfodral eller mobilhållare. Hur bra? 

Bokat en resa!


Vet ni vad jag gjorde i veckan? Jo bokade en resa! Äntligen! Jag och Tina började prata om att åka tillbaka till Bali direkt när vi kom hem därifrån förra året och tanken var såklart att åka tillbaka i år. Men som ingen kan ha undgått har det varit väldigt mycket allvarliga jordskalv där på senaste tiden och vi kände båda att vi kanske borde tänka om lite. Så istället blir det THAILAND!

Vi kommer vara där mellan 5-20 november och jag längtar såå mycket. Det kommer kännas extremt konstigt att inte jobba överhuvudtaget på två veckor men det är säkert bara bra haha!

Jesper

Canon 5D Mark IV + Sigma 85mm f/1.4

I lördags fotograferade jag Jesper mitt i höstsolen, vi hittade lite skuggig plats iallafall och här är endel av resultatet. Tycker det blev superbra. Det är första gången jag och Jesper plåtar tillsammans men definitivt inte sista.

Igår jobbade jag en snabbis och åkte sedan hem till mamma en stund. På eftermiddagen blev jag upplockad av Malwa och så åkte vi till Örebro, jag fick med mig en stickad tröja och en väska hem. Mysig eftermiddag iallafall. ♥

Månadens Testagram

Inlägg i samarbete med Testagram.

Kolla in månadens fantastiska testagram! Det jag fastnade för direkt var såklart energidryckerna från Njie. Alla som känner mig vet att jag kanske konsumerar lite för mycket energidrickor. Dessa var i smakerna candy twist, lollipop och fizzy cola. Fizzy cola har jag testat tidigare och den smakade sura colaremmar, ni hör ju hur gott det låter. Candy twist ska smaka ananas/jordgubbe och lollipop ska smaka hallon/vattenmelon. Är såå taggad på att testa dessa.

Sedan kom det också med en dricka från Norr 07 som ska återställa vätskebalansen med smak av ananas och grapefrukt. Hur gott?! Jag älskar ananas och drycker jag tidigare testat från Norr har varit supergoda.

Det jag älskar med testagram är det blandade utbudet av ätbara och icke ätbara produkter. Tillexempel att man denna månad fick med både en tandkräm och deodorant. Fantastiskt!

Vill ni också ha en box med nya produkter hemskickade varje månad? Klicka här  och signa upp för bara 119 kr i månaden.

Bilder från veckan


Hallå hallå!
Tänkte bara kika in och visa er lite bilder från veckan, det har varit en hel del luncher och redigering. I fredags var jag, Valeria och Elin hemma hos Sandra och åt mat på raclettesten och drack prosecco. Såå mysigt!
Igårkväll hade Philips mamma 50-årsfest så vi var där hela kvällen.

Barnfotografering

Canon 5D Mark IV + Sigma 85mm f/1.4

I söndags eftermiddag hade jag en supermysig fotografering med tre syskon i olika åldrar. Det blev sinnessjukt många bilder haha så jag har suttit i flera dagar och redigerat och gjort urval. Här ovan se ni en bild på minstingen iallafall, urgullig!

Imorse hade jag en läkartid och efter det jobbade jag i några timmar innan jag och mamma åkte till Örebro en sväng.

Bilder från Kickoffen


Här kommer ett lass med bilder från dagarna i Norrköping, det var ju ingen renodlad fotoresa som Island var men några bilder hann jag allt knäppa.

Kickoff 2018

Fotograf: Mats Gelotte

Hallå hallåå! Igår kom jag hem efter att tillbringat de senaste dagarna på Kolmården tillsammans med 80 fotografer från Husfoto. Förra året var vi ju på Island och detta var svårt att toppa men fasen vad kul detta var.
Vi åkte dit i torsdagsmorse och kom fram lagom till lunch, därefter hade vi lite information och sedan var vi ute i parken en stund på guidning. Värt att tillägga är att vi hade parken för oss själva båda dagarna haha.
På kvällen var det middag på hotellet och det var supertrevligt.

På fredagen började vi med teambuildningtävlingar, bild från detta ser ni ovan haha. Jag och Emelie fastnade lite mitt i ett moment. Sedan var vi på rovfågelvisning och det var otippat kul, och därefter lite fri tid i parken. Efter lunchen hade vi ett föredrag om kommunikationen mellan djur och människa som var superintressant och därefter fick vi testa nya bergbanan i trä och jäääklar vad kul det var!

På kvällen var vi och åt inne på djurparken på en restaurang som heter Safari och den kvällen var sinnessjukt kul. Är så glad att vara en del av detta fina gäng och man blir så oerhört peppad och inspirerad av alla. ♥

Lite fler bilder kommer!

Mango/Ananas

 Ett tips på dryck till er som älskar ananas och mango precis som jag, denna nyhet från Vitamin Well. Supergod!

Vad har hänt under helgen då? I fredags jobbade jag som vanligt. I lördags var jag och Jonna en sväng till Örebro, jag fick med mig ett par svinsnygga kostymbyxor. På kvällen blev det utgång, superkul!
Igår gick dagen inte i många knop vill jag lova haha, vi gjorde ingenting bortsett från att Björn och Cornelia var här en sväng. Och idag har jag jobbat samt lunchat med Sandra och Christian.

RSS 2.0