Kickoff 2018

Fotograf: Mats Gelotte

Hallå hallåå! Igår kom jag hem efter att tillbringat de senaste dagarna på Kolmården tillsammans med 80 fotografer från Husfoto. Förra året var vi ju på Island och detta var svårt att toppa men fasen vad kul detta var.
Vi åkte dit i torsdagsmorse och kom fram lagom till lunch, därefter hade vi lite information och sedan var vi ute i parken en stund på guidning. Värt att tillägga är att vi hade parken för oss själva båda dagarna haha.
På kvällen var det middag på hotellet och det var supertrevligt.

På fredagen började vi med teambuildningtävlingar, bild från detta ser ni ovan haha. Jag och Emelie fastnade lite mitt i ett moment. Sedan var vi på rovfågelvisning och det var otippat kul, och därefter lite fri tid i parken. Efter lunchen hade vi ett föredrag om kommunikationen mellan djur och människa som var superintressant och därefter fick vi testa nya bergbanan i trä och jäääklar vad kul det var!

På kvällen var vi och åt inne på djurparken på en restaurang som heter Safari och den kvällen var sinnessjukt kul. Är så glad att vara en del av detta fina gäng och man blir så oerhört peppad och inspirerad av alla. ♥

Lite fler bilder kommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0