30 Januari


Hallå hallå! One week no see. Här är lite bilder från föregående helg och från denna vecka. Jag var och fotograferade i Storfors i fredags och vyn påvägen hem med massa snö på träden var så himla fin. Sedan på fredagskvällen var det dags för inflyttningsfest vilket var superroligt!

I förrgår hade jag en lucka mellan två fotograferingar och åkte hem till Sandra för hundmyys! Hon är hundvakt åt en urgullig liten hund. Och igår under fotograferingen i Kristinehamn visade sig solen hela tiden, hur härligt! Dagen avslutades med middag på Fratelli i Örebro!

Testagram för Januari


Jag var alldeles nyss och hämtade ut månadens box från Testagram. Denna gång tror jag fasen att dom prickade alla rätt! 
Redbull med smak av kokos och blåbär testade jag första gången i våras och jag vet inte hur många burkar jag köpt på mig sedan dess, älskar den! En annan sak jag vet att jag också gillar är hallon/lakritsskallarna från Bubs. Sjukt goda och i perfekt storlek.

Toalettrengörare, hur bra? Svintråkigt att köpa själv men väldigt tacksamt att ha. En grej jag är väldigt spänd på att testa är jelly belly, dessa var i julsmaker med bland annat äggtoddy och varm choklad. Det låter väldigt märkligt men väldigt kul haha!

Att det var med en proteinshake och en proteinbar är något jag verkligen gillar då det är enkelt att ta till lunch mellan mina jobb. Nej vet ni vad Testagram, detta gjorde ni fantastiskt bra!

Vill ni få hem en box varje månad med massa roliga produkter för bara 119 kr? Klicka HÄR!

Min helg


Hallå, måndag igen!
I lördags var jag iväg och fotograferade en restaurang här i stan och innan jag åkte hem fick jag med mig lite mat av de. Så himla gulligt! Det blev en perfekt middag för mig, Philip och Sandra innan jag och Sandra åkte in till Örebro för att fira Valeria som fyllde år. En superkul kväll som avslutades med valpgos hos några av Valerias kompisar!

I söndags satt jag bara och redigerade bilder från dagen innan.

1,5 års skillnad

2017 
 
2019

Jiisus! Jag gick tillbaka i mitt gamla arkiv och hittade de allra första bilderna jag fotograferade när jag började med bostadsfotografering. Var lite osäker på om jag skulle lägga upp de för jag skäms så mycket haha. Jag tänkte dock att det kan vara kul att se utvecklingen från de till de jag fotograferar idag.

Ibland får man verkligen stanna upp och gå tillbaka och se hur mycket man utvecklats. Jag har vissa stunder när det känns som att jag står still i utvecklingen men uppenbarligen har det hänt lite grand. Det roliga är att jag har exakt samma kamera och objektiv på bilderna, det enda som skiljer utrustningsmässigt är att jag använde blixt på de två övre men inte de nedre.

På Hovslagaregatan


Här är lite bilder från den fantastiska lägenheten jag fotograferade i fredags. Den var på hela 200 kvadratmeter och varenda rum var noga uttänkt och smakfullt inrett.

4 Januari


Hallå hej! Igår eftermiddag åkte jag och Sandra in till Örebro och hämtade mat på Fratelli och sedan hem till Valeria för torsdagsmys. Det var så länge sedan vi hängde alla tre, supertrevlig kväll! Tyvärr var pastan ingen höjdare, blev såå besviken med tanke på att Fratelli brukar ha väldigt bra mat.

Idag fotograferade jag en helt fantastisk våning i Kristinehamn på hela 200 kvadratmeter. Wow! Jag ska posta bilder senare. När jag kom hem hade Philip fixat carnitas till lunch som var hur goda som helst!

Thailand del 6


Här kommer sista delen med bilderna från Thailand! Ser ni hur brun jag är på första bilden?!
Pad thaien på näst sista bilden tror jag kostade runt 5 svenska kronor och var hur god som helst.

Nyår 2018/2019


Gott nytt år hörrni! Vad sjukt att det är 2019! Vart tog förra året vägen liksom?
Det nya året firades in hos Sandra och Christian med runt 12 andra stycken och det var såå himla kul. Exakt så man vill att en nyårsafton ska vara! ♥
Gott nytt år!

RSS 2.0