Fredag, Lördag, Söndag


Detta har verkligen varit en toppenhelg! I fredags var Philip ledig och jag började senare så vi åt frukost på Smakbiten vilket var supermysigt. Våra scheman lyckas nästan alltid gå om varandra men inte denna dag.
Sedan var jag och fotograferade en sommarstuga i Storfors och när jag kom hem fixade jag mig snabbt innan jag drog till Lenis. Där förfestade vi ett gäng innan vi åkte till Gastro och hade svinkul!

Igår hade Tina födelsedagsfest med westerntema (därav cowboyhatten haha). Så himla rolig kväll, massa sköna människor och beerpong. Kan man begär något mer haha? Tror inte det.

Nu sitter jag och redigerar veckans sista jobb!

Löwengrip Self-tan drops


Om det är något jag hatar med betoning på haatar så är det att vara blek. Jag tycker verkligen att det är hemskt. Jag har läst endel om dessa self-tan drops från Löwengrip och de flesta har bara positiva upplevelser av den. Så jag tänkte, varför inte testa?
Håller tummarna med att jag blir lika nöjd med den som jag är med bilden haha.

Måndag 25 Mars


Måndag och ny vecka!
Idag har jag redigerat bilder på vår egen lägenhet faktiskt. Jag fotograferade den igår och det tog oss fyra timmar iochmed att vi har stylat lite och röjt massor. Men jäklar vad bra bilderna blev. Jag tänker att jag ska visa er om några dagar. Iallafall ett par bilder.

24 Mars


Förra veckan fotograferade jag Theodor som precis fyllt ett år och det var så himla kul. Jag har verkligen fått upp ögonen för att fotografera barn igen. Så nu har jag planerat in fyra stycken till den kommande veckan haha.

Idag har jag faktiskt fotograferat vår egen lägenhet. Kan ni gissa hur lång tid det tog? Två rum och kök tog fyra timmar...Men det är klart man blir mer pillig med sitt eget hem och kan dra ut på tiden vid varje moment. Jag tänkte att jag ska redigera de bilderna imorgon, ska bli superspännande att se hur de blev!

Gårdagen i Karlstad


Igår åkte jag och Lenisen in till Karlstad för hon skulle lämna tillbaka ett par skor. Jag tänkte att jag skulle följa med som sällskap utan att shoppa något. Haha... ja ni. Kom hem med bland annat de gråa skorna på första bilden och kjolen på sista bilden. Tror ni att jag kunde motstå den eller? Nej exakt! Vi hann också med en lunch inne på Yomo som var såå gott. Vi hade båda hört bra grejer om det stället och det levde verkligen upp till förväntningarna.

Torsdag


Hallå hallå! Idag startade jag detta dag med två lägenhetsfotograferingar på raken. Därefter hämtade jag upp Malwa och åkte till Örebro. Det har öppnat ett nytt köpcentrum som heter EKO som vi ville kolla in. Där ni, där hittade jag nya fina tallrikar och assietter som jag köpte. I mattsvart! Jag fick också med mig fyra par skålar som skulle passa perfekt att göra creme bruleé i.

Därefter åkte vi till Marieberg, åt lunch och shoppade lite till. Jag hittade ett par tokfina byxor inne på Bikbok som jag inte kunde förmå mig att lämna kvar där. Ser ni hur snygga? Dessutom supersköna.

Jag hade visst bara två bilder från denna dag men det var hur mysigt som helst! ♥

18 Mars


Hallå hallå, måndag igen! Lyssnade på radion i förmiddags när jag åkte till veckans första fotografering och de pratade om måndagsångest och om önskan att helgen var en dag till. Insåg då att sedan jag gick över till att jobba med mitt eget företag på heltid har jag nog inte haft måndagsångest (eller ångest överhuvudtaget) en enda gång. På min thailandsresa i november kände jag tillochmed att fasen vad kul att komma hem och få jobba igen. Så kände jag aaldrig under min tid på tillexempel kundservice. Det ni, haha!

Just nu sitter jag och varvar skrivande av bröllopsavtal, redigering och designande av usb-minnen.
Jag insåg förresten att jag nog inte visat er från bröllopet i februari? Här ovan ser ni iallafall en bild på den fantastiska buketten.

Torsdag 14 Mars


Nu har jag precis redigerat och levererat dagens skörd av bilder. Denna dag började hos Sandra med pannkaksfrukost och hundmys. Så himla bra start! Mellan fotograferingarna idag hann jag in på H&M för att köpa två produkter från the ordinary som jag hört mycket bra om, ni ser de på raden längst ner. Håller tummarna för att de är så bra som jag hört.

Igårkväll åkte jag hem till Tina för att äta middag, kolla på paradise hotel och bara prata strunt. OCH hennes pad thai var typ det godaste jag ätit. Ser ni hur fantastisk den ser ut?!

12 Mars


Denna bild fotograferade jag i fredags, lite märklig komposition kanske men jag gillar det verkligen.
Idag har jag varit iväg på ett nyckeljobb, och nu sitter jag med redigering, skattebetalning och bokföring. Ja allt kanske inte lät superkul, jag föredrar redigeringen av de tre haha. Men allt måste göras!

11 Mars


Hallå hallå! Hoppas allt är fint med er, just nu känns det som att jag kikar in en gång i veckan och berättar vad som hänt de senaste dagarna haha. Men det får nog vara så ett tag till, det är svårt att hinna med allt ibland.
I fredags fotograferade jag en urgullig liten bebis på förmiddagen och en lägenhet därefter. På eftermiddagen var vi och kikade på en lägenhet och jag håller er uppdaterade.

Förresten, hur fin är byxdressen på andra bilden? Fick hem den idag och jag älskar den!

4 Mars


I torsdags fyllde jag åår! 23 hela år!
Jag var helt ledig då och blev bjuden på lunch av fina Malwa, därefter åkte jag till mamma där jag fick rosor och bubbel. Och när jag kom hem hade Philip köpt rosor och presenter. Så nöjd med den dagen! I fredags firade vi med hemma hos mamma och pappa och jag fick såå fina presenter, kan inte vara mer nöjd. Och idag blev jag firad av Sandra ♥

RSS 2.0