12 Juni 2015

 
Jag hittade denna bild från min student förra året. Philip och jag hade bara varit tillsammans i några veckor då och nästa vecka firar vi 1,5 år. Sjukt! Älskar denna människa ♥

ALBERT pt.7

Canon EOS 70D + EF 40mm f/2.8
 

16.39

Fotograferad av Philip.

ALEXANDRA pt.2

 
Ännu en bild på Alexandra som jag fotograferade för några år sedan.

HALLON & MANGO

 
Jag var så himla sugen på mango när jag vaknade så efter att jag åkt ifrån Philip stack jag till ICA och köpte det, fick även med mig lite hallon Mums! Men jäklar vad dyra de är.
 
Igår jobbade jag på två ställen i sammanlagt 12 timmar. Ni kan ju gissa hur trött jag var igårkväll.

EBBA & MOLLY

Canon EOS 70D + EF 40mm f/2.8

OSKAR LINNROS

 
Fotograferade dessa på Gröna Lund för 3 år sedan med min gamla kamera - Canon EOS 450D.
 

MORFAR

Canon EOS 70D + EF 85mm f/1.8
 

BIKBOK

 
Jag har svinlänge velat ha dessa mjukisar men aldrig kommit till skott och köpt de. Men igår såg jag att bikbok hade 30% rabatt på hela sitt sortiment så då slog jag till (hehe). Beställde de igår vid 10 på förmiddagen och fick de redan idag... sjukt snabb leveranstid!

Ordinarie pris är 249 kr/del.

2016-10-11

 

ALBERT pt. 6

Canon EOS 70D + 50mm f/1.8

BLACK & WHITE

Canon EOS 70D + EF 40mm f/2,8
 
Igårkväll efter jobbet följde jag med Philip och plåtade en sjukt snygg bil. Hur som haver så knäppte jag av denna bilden inne i bilen. Tycker den blev grym i svartvitt.

SIGMA 35MM

 
Tadaa! Här är mitt nya objektiv, ett Sigma 35mm f/1.4 och jag är så himla nöjd!

FOOD

 
Igårkväll åkte jag till Sandra och åt middag. Det blev räkor till förrätt, oxfilépasta till varmrätt och chokladpannacotta till efterrätt. Tyvärr blev mina bilder på maten inte så bra, vi får se om jag kan rädda de men tills vidare får ni hålla till godo med dessa. Supermysig kväll iallafall!

SJÄLVPORTRÄTT

Canon EOS 70D + EF 40mm f/2.8
 
I helgen följde jag med Philip till Stockholm då han var med och anordnade ett lan. Första kvällen stannade jag på hotellrummet och skrev min affärsplan och de resterande två dagarna följde jag med honom dit. I förrgår beställde jag förresten ett objektiv, längtar så mycket tills jag får hem det.

Nu i förmiddags firade jag och Philip kanelbullensdag (hehe) med varsin kanelbulle och ikväll ska jag äta middag med Sandra.

STOCKHOLM

 

Ky-Mani Marley pt. 2

Canon EOS 450D + EF 50mm f/1.8
 
Två bilder från Ky-Mani Marleys spelning på Gröna Lund år 2013, då hade jag fortfarande min gamla kamera. Jag hade dessutom endast med mig mitt 50mm objektiv och igen zoom, det var en jäkla tur att vi kom så tidigt att vi fick platser längst fram.

RSS 2.0