Ted - För kärlekens skull

 
 
För några dagar sedan släpptes ju trailern till filmen Ted - För kärlekens skull och hur bra verkar den?! ♥

iDeal of Sweden

 I samarbete med iDeal of Sweden.

Jag antar att ingen kan ha missat iDeal of Swedens sommarkollektion med helt fantastiska skal.
Dessa två är mina favoriter!

00.02

Två bilder från fotografering igår.

Igår hade jag fullt upp med jobb efter tre dagar i Stockholm, inte mig emot!
Idag har jag jobbat och sedan kom pappa hit och hjälpte oss att sätta upp tavlor, lampor och krokar. Så himla snällt, så mycket som han hjälpt oss  ♥

En weekend i Stockholm

På tåget i fredagsmorse. På omslaget till tidningen Kupé såg jag att det var Alexej Manvelov som spelar i den svenska serien "Innan vi dör" som både jag och min lillebror älskade. Och tidigare i somras satt han på samma flyg som oss till Venedig, fränt ju.
 

Middag på Un Poco, tryffelrisotto.


Middagen på fredagen, musslor.


En lunch på East som inte var så mycket att hänga i granen.


Lunch på Vapiano igår, jag åt pizza med chevré och Sandra åt carbonara.


Lite energi på hotellrummet.


En vinlunch på Mall of Scandinavia.

Den kända efterrätten på Un Poco, friterade oreos.
 

Paus i gamla stan.


Drinkar på Escalier i lördags.


Vi träffade Viktor och hängde med honom i fredags på Mälarpaviljongen och Berns.


Hej på er! I fredagsmorse tog jag och Sandra tåget till Stockholm för en miniweekend. Vi checkade in på vårt hotell och åkte sedan till Mall of Scandinavia för shopping och lunch. På kvällen åt vi på Bistro Rigoletto och mötte sedan upp Viktor på Mälarpaviljongen och därefter Berns. Superbra kväll.

På lördagen blev det lunch på East och shopping. På kvällen hade vi bokat bord på Un Poco och därefter blev det häng på Escalier, Vau De Ville innan vi hamnde i vår hotellbar på Haymarket. Lika bra kväll detta.

Och i söndags var vi inte speciellt produktiva haha. En lunch på Vapiano och kaffe i gamla stan var lagom ansträngande. Hur som helst har vi haft det supermysigt. Jag och min bästa vän.

Testagram för Augusti


Idag var jag och hämtade ut ett paket från Testagram som visade sig innehålla detta och allt ser väldigt lovande ut! Tack Testagram 

I förmiddags var jag iväg och jobbade, endast ett objekt så det gick ganska fort. Sedan åkte jag in till Örebro och sålde gammal kurslitteratur och därefter till Ikea för att köpa ramar och lite andra nödvändigheter.

Ser ni bakgrunden på denna bild förresten? Det är vårt nya soffbord, älskar det!

Just nu


Redigeringsjobb + Världens bästa fanta + Podden "mitt i livet"

Poze Hair


Idag efter att jag varit och fotograferat åkte jag hem till mamma en stund och sedan till Ica för att handla middag. Jag var också och hämtade ett paket som visade sig vara från Poze Hair. Det var denna 5 in 1 locktång, är så peppad på att testa den. Tror att det kan bli sjukt snygga lockar. Tack Poze!

Vill ni klicka hem denna gör ni det HÄR.

Vänskapsknuten


Nu blir det lite ljustakstema (ord?) på bloggen känner jag haha. Men jag måste bara berätta en lite rolig sak. Denna ljusstake från Svenskt Tenn fick jag av farmor och farfar i studentpresent och under förra året hade jag den i fönstret varav den då blev blekt av solen och ändrade lite färg. Gissa om jag fick panik när jag såg det!
Sedan har jag trott att den inte går att rädda men igår såg jag att det låg en putsduk i kartongen och vips såg den ut som vanligt igen. Lättnaden!

Den kommer passa så himla bra på vårt soffbord som kommer imorgon, ska visa bild då!
Idag har jag hunnit med två objekt och ska snart sätta mig och redigera dom.

Vill ni också köpa denna finns den på Svenskt Tenn HÄR.

Ljusstakar


Titta hörrni! Hur fina?! Dom kommer verkligen passa så bra hos oss.
De små korta kostade 15 kr styck, de två höga kostade 39 kr styck och mellanvarianten gick på 29 kr. Som hittat!

Sushi & Jobb

 
Idag jobbade jag i förmiddags och åkte sedan till mamma och åt sushi. Sedan blev det en tur till jysk där jag köpte ljusstakar till matbordet och en ram på dollarstore. Jag ska visa er ljusstakarna senare, de var så himla fina!

Söndag 18.20

Tre bilder från en fotografering i veckan.

Idag har mamma, pappa och mormor varit här en stund och pappa hjälpte oss att sätta upp lampan i sovrummet. Äntligen lite ljus där haha. Nu saknas bara ramar, sängkappa, soffbord och gardiner. De tre sistnämnda är dock påväg i skrivande stund.

Nu sitter jag och jobbar undan två objekt från i fredags.

Matmarknad & Hamburgare


I förmiddags åkte jag in till Örebro och träffade Tina. Vi började med en tur till Claes Olsson där jag köpte en skohylla och en sovrumslampa. Sedan blev det en lunch på Burger Love innan vi gick till Wadköping där det hölls en matmarknad, supermysigt! Jag fick med mig tapenade, grissinis och två stycken must från Kajsa Warg. En mycket bra dag ♥

En dag i Nora

 
Idag åkte jag, mamma och Ebba till Nora några timmar. Vi hann med att äta klassisk noraglass, Ebba fick bada (titta på henne, så otroligt söt haha) och titta runt lite i denna gulliga stad. Så mysig dag!

Nu ikväll bestämde sig min kamera för att bråka med mig och minneskortsfacket slutade fungera. Panik! Jag använder ju kameran i mitt jobb varje dag. Som tur är har Philip samma kamera så jag kommer kunna jobba som vanligt imorgon men detta måste fixas asap.

1227 1237


Jag bara måste visa två bilder från min ena fotografering igår, dessa två blev jag verkligen nöjd med. Superfin lägenhet.

Plocktallrik, Jobb & Loppis

 
Efter jobbet idag drog jag och åt lunch med Sandra, det blev en plocktallrik (dör för den) och sedan åkte vi till en liten loppis i närheten. Det fanns mycket fint men ingenting fick följa med hem denna gång.
 

Tisdag 15 Augusti

Pinterest

Hur underbart är inte Pinterest? Jag var lite sen på den bollen men nu är jag helt fast! Jag kan verkligen sitta i timmar.

Vid 10 idag var jag iväg på dagens första jobb och vid 12 har jag mitt andra. Sedan ska jag hem och hämta lite galgar och därefter luncha med Sandra!

Måndag 14 Augusti

Kolla vad vi åt igår!

Idag har jag jobbat och det gick väldigt smidigt och bra, två tacksamma objekt. Jag ska strax sätta mig och redigera dom. Sedan var jag hemma och hämtade lite grejer till lägenheten och sedan vidare till mormor för att hämta ännu mer haha. Därefter åkte jag till ICA och handlade för att fylla upp kylen och skafferiet lite.

Söndag 16.17

En sjukt god pasta som Sandra lagade till mig och henne i fredags  / En lampa till vår hall / Min lilla älskling ♥

Idag har jag hållit på att montera möbler, var också en sväng hemma och hämtade verktyg som det visade sig att jag behövde. Nu ska jag jobba lite och ikväll ska vi äta kräftor hos Philips mamma.
Igårkväll var Viktor här några timmar vilket var superroligt, har saknat honom så mycket!

Glasmuggar


Igår flyttade jag och Philip in i nya lägenheten och höll på hela kvällen med att fixa. Idag var jag och mamma till IKEA för att handla lite nödvändigheter, jag hittade bland annat dessa snygga muggar! Vi hann också med en lunch.

Sedan kom pappa hit och hjälpte oss med bredbandet som strulat och jag fick besök av farmor, farfar och faster. Supermysigt!

+ Sovrum

 

Svart & Kedjor


Jag var alldeles nyss iväg och hämtade ut denna väska från Scorett, superfin! Älskar att den inte är så liten som en axelremsväska brukar vara.

Idag har jag och Philip fixat i lägenheten, snart klara!

Svart, orange & guld

 

www.saraklintberg.tumblr.com

 
God kväll! Jag tänkte bara kika in och berätta att jag startat en sida på tumblr som en temporär portfolio tills dess att jag kommit till skott med en riktig hemsida. Här kommer ni iallafall hitta bilder från mina porträtt och husfotograferingar.

www.saraklintberg.tumblr.com

9 Augusti 2017


Jag älskar verkligen dessa två bilder som jag fotograferade i förrgår!
Denna dag startade med en fotografering i ösregn, haha fy! Det är verkligen inte roligt att fotografera exteriört när det är niagarafallen från himlen. Jag tror dock att bilderna blev väldigt bra ändå!

Plocktallrik och drinkar

 
Idag hade vi världens mysigaste dag, jag och Tina. Vi började med att åka bort till vår nya lägenhet eftersom att hon inte sett den och jag fick hjälp med att bära in lite prylar. Sedan satte vi oss på Joans och beställde in varsin plocktallrik och drink. Denna frozen-mangodrink jag drack var out of this world!

Sedan gick vi en sväng på i affärer och jag hittade lite grejer till balkongen, därefter satte vi oss nere vid sjön och pratade i massa timmar. ♥ Min fina fina vän! Det är så sjukt att vi känt varann i alla 21 år vi levt!

Svart & Guld

 
Igår fotograferade jag en sån jäkla snygg lägenhet! Den gick i övervägande svart och guld, jag ville bara flytta in direkt!


Sallad med buffelmozzarella & hallon

 
Till lunch idag gjorde jag världens enklast sallad. Köpte färdig medelhavsmix, la på lite hallon, lufttorkad skinka och buffelmozarella.
Sedan toppade jag med salt, peppar och lite balsamico. Klart!

Alldeles strax ska jag iväg på ett jobb, hann med ett i förmiddags också och sedan är sista klockan 18 idag.

Lördag 5/8 2017

 
Igår hängde jag och Tina på vår balkong och käkade sushi innan vi avverkade två förfester för att senare dra ner till Putte i Parken och titta på Teddybears spelning. En mycket mycket lyckad kväll ♥

Venedig 2017 del 6


Hur gulligt med varningsskyltar för gondoler?


Första gången jag testade en Aperol Spritz, men det var inte den sista.

Duvorna i denna stad var verkligen helt sjuka, inte rädda för någonting.
 
Här har ni det sjätte och sista delen med bilder från vår resa till Venedig.
Som ni säkert förtstår vill jag så så gärna åka tillbaka igen!

Saraklintbergphotography


För er som missat har jag ett instagramkonto för mitt företag som fotograf, ni hittar det om ni söker på: saraklintbergphotography


Canon EF 24-70

 
Jag måste bara visa upp mitt senaste tillskott i kameraväskan. Ett Canon EF 24-70mm f/2.8. Ni vet inte hur länge jag velat ha detta och nu äntligen kan jag klicka fast det på kameran!

Venedig 2017 del 5

 

WHIRL

 
Det blev inte mycket shopping i Venedig men det var ju heller inte huvudsyftet. Jag hittade iallafall detta fina läppstift inne på MAC i en trång gränd haha. Vi gick förbi Sephora första dagen men hittade aldrig tillbaka dit. 
Denna är i färgen Whirl.

Idag har jag hunnit med att sola, äta lunch med Sandra, jobbat lite och fixat i lägenheten.
 

Venedig 2017 del 4

 

RSS 2.0