Venedig 2017 del 3

 
 
 
 
Ni ser ju själva hur fantastiskt det ser ut! Små mysiga gränder överallt ♥
Idag har jag hunnit med att måla i lägenheten och ätit lunch med Sandra.

Venedig 2017 del 2


Här kommer lite fler bilder från Venedig. Det var verkligen en otroligt fin stad och man ville stanna överallt och fånga ögonblick på bild. Den översta bilden är på Rialtobron och den tionde är på den såkallade Suckarnas bro. Jag läste på lite om den och den fick tydligen sitt namn efter att fångarna som varit på förhör i Dodgepalatset suckade så högt när de gick över bron och in tillbaka till sina celler i byggnaden mitt emot. Lite fränt att det är sådana enkla saker som gjorde att gamla platser fick sina namn.

Venedig 2017


Jag börjar med att visa er några bilder fotograferade med min mobil ifrån Venedig.

Interiör


Två bilder från fotograferingar i veckan.

Fredag 28/7

 
Hallå! Idag har jag varit inne i Örebro och träffat Tina, supermysigt! Vi käkade sushi, som tyvärr inte var lika bra som sist, och drack goda drinkar på Pinchos.
Bra dag!

Paul Hewitt


Jag älskar, notera älskar ankare! I juni 2015 gjorde jag en tatuering i form av ett ankare på min vänsta arm och har sedan tidigare två stycken ankararmband som är helt fantastiska. Och för någon dag sedan trillade jag över detta från Paul Hewitt och kunde inte hålla mig.., hehe.

Idag åt jag lunch med mormor och nu är tanken att jag ska iväg och måla lite i lägenheten.

23.15


Jag smygstartar mina venedigbilder med en bild på mig och lite av rialtobron. Fränt ställe!
Idag har jag jobbat lite grand och därefter varit och målat i nya lägenheten. Jag vet inte om jag nämnt det nu när jag tänker på det men jag och Philip har gått och köpt oss en lägenhet, så kan det gå.

Och nu ikväll har jag jobbat lite mer och sedan gått en promenad med Malwa.

Håkan i Brunnsparken

 
Jäklar vad jag ligger efter, nu är det mycket som har hänt sedan sist.
I början av Juli var jag, Sandra, Christian, Lovisa och Nick på Håkan Hellströms spelning i Brunnsparken i Örebro. Jäklar vilken bra kväll och Håkan var lika grym som vanligt, finns det något bättre än konserter där man kan varenda låt utantill? Nej jag tror inte det.

Efter spelningen kaosade kollektivtrafiken och vi fick gå in till stan vilket kändes som tre mil men det var bara en halv, haha. Cirka en vecka senare åkte vi till Venedig, men mer om det och bilder i ett senare inlägg.

RSS 2.0