Midsommar i Grebbestad 2017


Påväg hem till Grönemad vid 04 efter en natt i Grebbestad.


Jag, Valeria & Sandra / Fick endast två timmars sömn första natten/morgonen och det var i min bil haha / ♥♥


Här hade vi plockat blommor till kransar i Grebbestad.


Nina, Filippa & Sandra.


En del av alla människor vi tillbringade midsommar med.


Kransbindning!


Det fanns inte tillräcklingt stort bord så slog oss ner på golvet och åt / Haha, det hade regnat på vårt björkris men jag löste problemet med en hårfön / Sandra & Filippa


Valeria & jag / Dryckesspel / Ordet kort fick precis en ny innebörd!


MIDSOMMARMIDDAG!

Tapas på kvällen vi kom hem.

Hallåå! Hoppas att alla ni hade en fantastisk midsommar för det hade jag. Dessutom kom min pojkvän och överraskade mig, blev så jäkla chockad! Och glad såklart!

Tisdag 20 Juni

 
Tre bilder från de senaste dagarna. En picknik med Philip, sushi med Sandra och Christian och lite andra händelser.

Torsdag 15 Juni
Igår jobbade jag fram till klockan 16, sedan gick jag ner till Sandra och drack rabarbervin med henne och Valeria, supermysigt! Därefter satte vi oss på Joans och beställde in plocktallrik och mojito, ni hör ju själva hur bra det låter. Lite senare på kvällen kom Malwa hit och umgicks lite vilket var jättekul och titta på sista bilden! Fick en hel korg med bara mina favoritgrejer av henne, hon är ju grym!

Idag har jag varit hos mormor och ätit räkmacka och det är alltid lika kul att träffa mormor♥

Daniel & Malva

Canon EOS 70D + Sigma 35mm f/1,4

Daniels student

 
I fredags tog min lillebror studenten vilket är helt sjukt! I mitt huvud ser han fortfarande ut som bilden på plakatet haha. Men han växte tydligen också upp. Det var iallafall en superbra dag och det är jag övertygad om att han också tyckte ♥

DANIEL & MALVA

 
Igår fotograferade jag massa fina par inför studentbalen. Under tiden jag redigerar resten får ni se denna på min lillebror och hans flickvän, så himla fina!

Tisdag 6 Juni

 
Idag hade jag och Malva en supermysig dag i Örebro. Vi hann med både shopping och lunch, och vi hittade båda superfynd så vi är nöjda. Imorgon är det dags för bal och jag ska äntligen få fota fina studenter!

2 Juni

 
Nu kan man säga att jag har sommarlov, iallafall från universitetet. Jag kommer givetvis att jobba hela sommaren ändå men det känns vääldigt skönt att inte behöva plugga och tänka på tentor och PM.

Igår efter sista tentan mötte jag upp Tina inne i stan och så gick vi och köpte sushi och satte oss i solen bredvid slottet och åt. Hur mysigt? En väldigt bra dag.

Nästa vecka är det studenten, och jag ska äntligen få fotografera studenter i fina balkläder. Längtar såå! Ända sedan i februari/mars har jag fotat uteslutande hus så det känns skönt med lite omväxling haha.

RSS 2.0