31 Oktober

Hur frän är inte denna bild från Island som Katya fotograferade på mig?

Jag startade denna dag hos frisören klockan nio och förstärkte min ombre samt tog upp den lite. Blev mycket nöjd. Därefter åkte jag och mamma till Örebro för att shoppa och äta lunch. Ett av mina ärenden var att växla lite pengar, men tror ni att dom har valutan jag var ute efter? Nope, såklart inte. Detta betyder att jag måste åka tillbaka på fredag... snark.

Emina & Adil

 
Här kommer två till bilder från fotograferingen jag hade med Emina och hennes pojkvän samma vecka som jag åkte till Island.
De var riktigt bra framför kameran båda två.

I fredags kom Belinda och Viktor hit och vi fixade mat och hängde här till supersent, älskar sådana kvällar.
Igår åt jag lunch med Sandra och sedan var jag på bio med Belinda och såg Vilken jävla cirkus, som var över mina förväntningar. Se den om ni får chansen. Sedan åkte jag hem till mormor för att äta middag med henne, min familj, Malwa och vår moster. Supermysig kväll. ♥

Sandra

 Canon 70D + Sigma 35mm f/1.4

Daniel


Två bilder från gårdagens fotografering med min lillebror, jag tror att vi var ute i cirka två timmar så det blev mycket bra bilder. Idag har jag ätit lunch med Sandra och strax ska jag möta Viktor och Belinda.

Island del 6

Vårt första stopp på roadtrippen.
 

En av mina favoritbilder från resan.

 

Island del 5


Här kommer lite bilder från när vi besökte Gullfoss och en glaciär samt från valsafarin.
Det var så fantastiskt, vart man än vände sig såg man en vy som skulle passat i en tavelram. ♥

Viktor


Igår mellan mina husfotograferingar hann jag med att träffa Belinda och Viktor en sväng. Vi var iväg och plåtade lite porträttbilder och värmde oss därefter med te hos Belinda, jäklar vad kallt det var!
Jag kunde inte bestämma mig om den övre eller undre redigeringen blev bäst så slänger upp båda.

Island del 4

 

Island del 3


Här kommer ett till gäng bilder från Island förra veckan. Både från Nationalparken från förra inlägget samt Geysir.

Testagram för Oktober


Igår var jag och hämtade ut månadens testagram som innehöll detta ovan, är mest taggad på thaisoppan haha. Tack Testagram!


Sandra pt. 2

 

Island del 2

 

Ser ni detta fantastiska landskap? Vår andra dag på Island hoppade vi på två bussar för att åka ut på Höglandet och detta var vårt första stopp. 

Island del 1


Här kommer första lasset med bilder från Island. Direkt efter att vi landat åkte vi med en buss till Blue Lagoon för att tillbringa några timmar där. Och WOW vilket jäkla ställe alltså, det var lite surrealistiskt. Att det finns så fina platser tänkte jag, men det var innan jag sett resten av allt som var minst lika vackert. Hit skulle jag gärna återvända iallafall.

KATYA


Titta på detta ljus! Vi hade sådan otrolig tur när vi kom till den svarta sandstranden, solen var påväg ner och ljuset blev helt magiskt. Katya tog på sig en klänning (iskallt!) och så plåtade jag och Sandra lite gravidbilder.

SANDRA

Canon 70D + Sigma 35mm f/1.4

Ni ska bara veta vilken tid det tar att gå igenom och redigera alla bilder från Island. Samtidigt som man fastnar vid varannan och längtar tillbaka, men det kommer. Jag tänkte iallafall börja med att visa er dessa porträttbilder jag fotograferade på Sandra vid Black Beach. Tycker att de blev riktigt bra. 

Röda & Vita rosor


I lördags när jag kom hem från Island hade Philip storstädat hela lägenheten och köpt gula rosor till matbordet, älskar förövrigt gula rosor. Och dessa rosor till vardagsrumsbordet, hur fint?! ♥

Island 2017


Hej Hallå, det var inte igår! Jag glömde helt bort att nämna här på bloggen att min uppdatering skulle utebli då jag stack till Island med mina kollegor. 
I onsdags styrde vi iallafall bilen mot Arlanda för att sedan flyga till Island med hela Husfoto och jäklar vilken fantastisk resa! Jag ska visa er mängder av bilder senare men måste ta tag i dagens jobbskörd först. Håll till godo med dessa bilder från min Instagram.

9 Oktober

Canon 70D + Sigma 35mm f/1.4

Denna dag började med att jag fotograferade tre lägenheter, därefter åkte jag hem till Viktor en sväng för att leverera bilderna från förra veckan. Sedan hade jag en fotografering med Emina och hennes pojkvän, och de bilderna såg så himla fina ut i kameran så det ska bli kul att se de i datorn. Sist men inte minst hade jag en fotografering med Emina och hennes syster. Tror att de bilderna blev minst lika bra.

Champagne Birds

Inlägg i samarbete med iDealofsweden.

Gårdagen


Igår jobbade jag undan lite på eftermiddagen och sedan åt jag och Philip middag på hotellet med hans pappa och bröder. Här ovan ser ni förrätten som var supergod. Därefter var det dags för skaldjursbuffé.

Lördag 7 Oktober

 
I förmiddags var jag och mamma nere på stan en stund och kollade in marknaden (tradition hehe) och vi hann dessutom in i några butiker. Jag har spanat in denna parfym från Juicy Couture ett tag så den fick följa med hem.

3 Från Venedig


Jag kikade igenom mappen från Venedig nyss och jisus så jag saknar det stället.

Fotografering på landet

 
Igår eftermiddag åkte jag och Viktor till Kristinehamn, där han har sina hästar, för att fotografera. Här ser ni två av bilderna, den första är verkligen en favorit.

Onsdag 4 Oktober


Jag började denna dag med en fotografering av en villa, därefter möte med min chef och en kollega på ett café i stan. Sedan åkte jag och Viktor till Kristinehamn för att fotografera lite, tror att bilderna blev superbra. Jag har dock inte hunnit kolla igenom de. Hann in på ICA också och köpa kanelbullar, bästa dagen på året haha.

Nu tänkte jag börja med redigeringen och testar samtidigt ett nytt te jag köpte igår från Pukka. Det i mitten på bilden. Ska bli intressant att testa det med mint och lakrits också. Älskar ju båda smakerna för sig.

Antique Roses

 
I samarbete med iDealofsweden.

Ni har väl inte missat att iDeal of Sweden har kommit ut med en sjukt snygg höstkollektion? Idag fick jag hem detta skalet med namnet Antique Roses.

I dag har jag varit och lunchat med Sandra och sedan varit hemma en sväng.

Christian 25 + 1


Igår åt jag lunch med mamma och pappa på Joans. Därefter åkte jag, Valeria och Sandra till ICA för att handla det sista inför kvällen. Sedan till Gastro en sväng och fixa det sista för att sedan åka hem till Sandra för att göra oss i ordning och förfesta lite. 

Vid 18 gick vi ner till Gastro igen och en stund därefter kom Christian. Sandra hade lurat i honom att han skulle på en champagneprovning (som inte alls är hans grej haha) han blev lagom förvånad när det var en födelsedagsfest som stod på schemat istället. Så bra kväll!

RSS 2.0