Rosa & Gula blommor


Jag måste bara visa er denna fina bukett som jag fick av Belinda i onsdags. ♥

Middag på East West


Igår efter att ha jobbat hela dagen åkte jag in till Örebro och åt makibuffé på East West med Tina. Jisus så gott det var och i och med variationen på rullarna blev det inte alls enformigt.

Idag har haf varit hos mormor en stund och sedan jobbat.

Mysigaste onsdagen på länge!


Vet ni vilken mysig dag jag har haft? I förmiddags kom Belinda och Viktor hit med massa ingredienser till tacos. Så det blev en supergod tacolunch och efterrätt som Belindas mamma bakat. Det var så himla kul att umgås vi tre igen, det är nog snart ett år sedan. 
Dom stannade här till klockan 17 då jag skulle iväg och fotografera. Superbra dag ♥

Agit

Canon 70D + Sigma 35mm f/1.4

Här kommer två till bilder från fotograferingen med Agit och jag blev väldigt nöjd med båda två. Nu är dom ju snarlika men ändå.

En fotografering från veckan


Hallå hej! Hoppas allt är fint med er.
Idag har jag varit med mamma och pappa till Örebro, jag fick med mig lite bestick och förvaring från IKEA samt några saker från Marieberg. Vi hann också med en lunch på IKEA. Mycket bra dag!

Jag tänkte dessutom visa er några bilder från en av fotograferingarna i veckan, detta är från en superfin etta.

Fotografering med Agit

Canon 70D + Sigma 35mm f/1.4

Som jag skrev igår hade jag ju en fotografering med Agit. Jag har hittills bara hunnit redigera en bild och det är den ovan. Tycker att den blev superbra!

Testagram för September


Hallå Hallå! 
Efter dagens första fotografering var jag iväg och hämtade ut månadens testagram som ni ser här ovan. Tycker allt ser fantastiskt ut. Tack Testagram ♥

En kväll på Pinchos


Hej och förlåt för mobilbilder haha. Igår kväll åkte jag in till Örebro och åt middag med Tina på Pinchos. Vi beställde in en massa mat och alkoholfria drinkar eftersom att vi båda körde bil. Det var iallafall superkul att träffas.

Idag har jag haft två husfotgraferingar och en porträttfotografering och alla tre gick superbra, ni ska få se bilder lite senare.

Ny bok & Redigering


Just nu sitter jag och redigerar dagens skörd av jobb och tänkte passa på att visa en ny bok som jag fått av mamma. Det är Christoffer Collins bok, Instagram changed my life. Ni har säkert hört talas om honom på instagram där han kallar sig för Wisslaren. Det ska bli riktigt intressant att läsa denna. Han kommer ifrån Karlskoga precis som jag och han har fotograferat många riktigt fina platser här i närområdet.

Ikväll ska jag åka in till Örebro och äta middag med Tina, det ska bli supermysigt.

Nyklippt!


Jaha? Tänker ni, det var ju ingen skillnad. Nej kanske inte haha. Jag började iallafall denna dag med någon timme hos frisören. Jag skulle bara toppa lite och klippa upp, för mig känns skillnaden jättestor men jag förstår att ingen annan ser det.

Ebba 11 år!


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Ebbas födelsedag ♥ 
Jag kan inte förstå att hon redan är 11 år, även fast hon är väldigt vaplig stundtals haha. Det känns som att det var så nyss vi hämtade henne. Nu när jag inte bor hemma känns det så himla tomt att inte ha hund. Min lilla älsklingsebba!

Blå/Orange


Ni har ju sett dessa bilder tidigare, men nu har jag gjort en ny tappning av dom.

Husfotografering

 
I fredags eftermiddag fotograferade jag som sagt ett fantastiskt hus vid vattnet och här är tre av bilderna.
Så himla ljust och fint.

Njie Lemon


Sist jag var och handlade hittade jag denna nyhet från Nije och den var faktiskt riktigt god. Recommend!

Igårkväll

 
Igårkväll drog jag och Philip till RedBrick för att äta middag. Dom har gjort om hela restaurangen till en italienare, jag åt pizza med tryffelsalami och Philip tog pasta med salsicciakorv. Mycket bra båda två rätterna.

Nytt stativ

 
Hallå hallå! Jag kom precis hem efter att ha varit och jobbat, jag fotograferade ett helt fantastiskt hus som låg precis vid vattnet. Superfint. Därefter var jag och hämtade mitt nya stativ. Jag beställde det igår efter att ha väntat alldeles för länge och mitt nuvarande håller bokstavligen på att ramla ihop. Jag är tvungen att hålla i det för att det inte ska gå sönder haha. Så detta var på tiden.

Update: Idiot-jag hade bara beställt stativet och inte kulleden med kamerafästet. Bra jobbat...

Hårdilemma


Om jag minns rätt var jag senast hos frisören i Januari i år... japp haha. Då klippte jag mig endast och det var ingen drastisk förändring. Men nu har jag blivit sugen på att göra något annat, jag är så trött på mitt utseende. Den tredje frisyren på övre raden var helt sinnessjukt snygg men jag är så rädd för att klippa av mitt långa hår. Usch vilket i-landsproblem.

Måndag 11/9


Hallå där! Nu sitter jag och redigerar dagens skörd av jobb och tänkte snart börja plugga till Högskoleprovet. Jag skrev ju förra hösten och tänkte ge det en chans till nu i oktober då det inte gick så rasande bra sist. Matte är absolut inte min starka sida så det är där pluggfokuset kommer ligga.

Söndag


Hallå! Just nu sitter jag och jobbar lite med min nocco och kikar på kameror, det är dags att uppgradera men till vad? Jag har sån jäkla beslutsångest kan jag tala om. Idag har mormor varit här en stund och tittat på lägenheten nu när allt är klart, supermysigt.

Igår var jag med mamma och pappa till Örebro då de skulle köpa en soffa. Och vet ni vad? Jag har blivit så himla sugen på att skaffa en hund haha.

Fredag 8/9


Jag började denna dag med en frukost på Kringlan tillsammans med Sandra, därefter har vi hängt ända fram tills alldeles nyss.
Hon spacklade i lägenheten och jag agerade bra sällskap (hehe).

Daniel & Malwa

Canon EOS 70D + Sigma 35mm f/1.4

Igår testade jag att göra en ny redigering på denna bild ifrån balen i somras. Tycker det blev väldigt bra!
Igår jobbade jag och idag är jag fakiskt helt ledig, var hemma hos mamma och Daniel en stund nyss.

Lördagkvällen

 
Igårkväll kom Tina över för en vinkväll med lite charkisar. Det var verkligen så himla mysigt och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag fick dessutom superfina inflyttningspresenter, så glad att jag har henne ♥

Fabian Wester


Jag måste bara ta tillfället i akt och tipsa er om min favorifotograf som är Fabian Wester. De flesta vet nog redan vem han är vid dethär laget. Älskar färgerna och skärpan på varenda bild. HÄR kan ni spana in hans hemsida.

Idag har jag varit hos mamma och pappa ett tag och nu sitter jag och jobbar. Lite senare ikväll kommer Tina och hänger här, supermysigt!

Fredag 18.56


I morse var jag iväg och fotograferade ett objekt. Därefter hämtade Malwa upp mig och så åkte vi till Örebro för lite shopping och lunch. Supermysig dag ♥

RSS 2.0