Middag på Mocca Deli


I tordags mötte jag Tina för att käka middag på Mocca Deli som ingen av oss testat och det var riktigt bra. Jag tog en flatbreadpizza med chorizo, picklad rödlök och chilimajo. Tina tog en med parma, getost och ruccola. Tips tips!

Månadens Testagram


Igår hämtade jag åt månadens box från Testagram som denna månad var riktigt riktigt bra. Pepsi Max med smak av lime har jag testat tidigare och den rök fort igår haha. Älskar den! Sedan fick man även med plåster, vilket är en sådan sak som är tråkig att köpa men vääldigt bra att ha hemma.

En annan grej jag tycker var väldigt bra är drycken med smak av citron och fläder som ska återställa vätskebalansen. Hur bra nu när det är så varmt?
Och såklart chipsen! De ser sjukt goda ut, dessutom fick man med dipp till de. Ser så mycket fram emot att testa dessa båda tillsammans!

Om ni också vill få hem en box varje månad med massa riktigt bra produkter kan ni registrera er HÄR.



Midsommar 2018


Vilken jäkla helg alltså! I torsdagförmiddags drog jag och Jonna ner till Kungshamn för att tillbringa hela midsommarhelgen där. Hennes pojkvän Patrik bor där så det var där vi sov.

På fredagen åkte vi och köpte blommor till kransar som jag fixade medan Jonna bakade tårtor. Blev fasen riktigt nöjd med dom! När klockan slog 17 begav vi oss till Patriks kompis Jesper där vi skulle fira midsommar och jiisus vilken kul kväll. Hahah det var otippade snapsvisor, sjukamp som spårade ur, längdskidor, kickbike och gräsklippare. Ja ni hör haha! Tanken var att sedan dra ut på Smögen men det var waay too much folk.

På lördagen blev det bakishäng hos Patriks föräldrar med nästan alla från kvällen innan. In på eftermiddagen en stund gick vi alla vidare till Johans sjöbod och det var en sån sjukt bra dag! Temperaturen låg på ca 25 grader och alla var på sitt bästa humör. Faantastiskt! Sedan var tanken att vi skulle se Sverige spela på ett uteställe men vi såg knappt tv-skärmen, man var ju inte ensam om en säger haha. Runt 22 kände vi att det var dags för lite middag, vi hittade ett ställe och beställde lite burgare och dricka. Haha då hade vi festat i 12 timmar, jaja.

Igår blev det poolhäng igen med allihopa innan jag, Jonna och Patrik köpte pizza och åkte till hans sjöbod.
10 av 10 till denna midsommarhelg! ♥


Söndag 17 Juni


I fredags hade jag dagen full av fotograferingar i Kristinehamn. Sedan åkte jag hem för att redigera och fixa mig innan jag åkte in till Tina i Örebro för att förfesta med henne och Julia innan vi drog ut. Hann med Satin och Stora Örebro. Såå himla rolig kväll. Hade på mig en body från Linn Ahlborgs kollektion för Rebecca Stella och ett par klackar som fullkomligt dödade mina fötter. På lördagen vaknade vi typ 8 men gick inte ur sängen förens klockan 12 haha, helt slut. 

Sedan åkte jag hem och redigerade lite till innan det var dags för middag hos mamma och pappa på kvällen.

Victor & Maja


Igårförmiddags hjälpte jag Sandra att sminka två tjejer som skulle på studentbalen, de blev så himla fina båda två! Sedan stack jag iväg för att fotografera Victor och Maja och ni ser tre av bilderna ovan. Guud så fina de var tillsammans! Och krigade på trots spöregnet haha. Jag tror att nummer 1 är min favorit men gillar 3an också.

Sedan var jag, Sandra, Elin och Rebecca iväg och kikade när studenterna gick uppför backen. Jag förstår inte att det är tre år sedan jag tog studenten. Känns max som förra året. Därefter blev det en middag på Bullseye. 

Drömlägenhet


Igår fotograferade jag tre hus med grundfärgen orange, varav ett objekt låg ute på en ö dit vi var tvugna att ta båt och gissa vad som händer halvvägs ut? Jo det börjar regna och båten hade inte tak haha, då kändes livet lite jobbigt. Men men men, jag avslutade dagen med att fotografera en helt fantastisk lägenhet som ni ser bilder på här ovan. Det vägde verkligen upp den miserabla båtturen.

Fredag, Lördag, Söndag

 
 I fredags efter jobbet åkte jag till Örebro för att sedan åka med Tina och hennes mamma till Ullared. Jag hade aldrig varit där tidigare så nu kan jag bocka av det. På kvällen när vi kom fram drack vi lite vin och pratade bara. På lördagen gick vi upp typ sju för att hinna shoppa så mycket som möjligt och det kan man väl lungt säga att vi gjorde haha. Vi hann även med lite shopping på söndagen innan vi åkte hem. Supermysigt!

Världens sötaste klänning

 
Nejmen alltså haar ni sett en finare klänning? Tror inte det alltså. Jag beställde den i torsdags och fick hem den i fredags innan jag åkte bort över helgen men mer om det senare. Nu måste jag redigera och packa upp lite.

Mysigaste helgen!


I fredags hade jag läst (och klarat av) kursen jag läste så efter att jag jobbat lite mötte jag Sandra för en lunch. Varken hon eller jag hade något planerat för helgen men var så sugna på att göra nåt.

Jag jobbade undan massa på fredagkvällen och på lördagen åkte vi till Örebro och tog in på hotell för en liten staycation. Sedan fixade vi oss och gick typ 10 meter till Valerias lägenhet. Och hon hade preciis tagit examen då, så himla grym!
Så det blev firande såklart. Vi hängde kvar hos henne ett bra tag innan vi gick till Sorella och hade det supertrevligt. Därefter blev det efterfest hos Vallis och den mittersta bilden är tagen typ 04 på morgonen och det ser ut som mitt på dagen, så sjukt! Jag och Sandra kom till vårt hotell typ 05 men klarade bara av att sova nån timma pga vårt bastu till rum haha, aldrig varit med om något liknande. 

På eftermiddagen drog jag, Sandra och Christian och hängde på stranden fram tills kvällen.
Såå trevlig helg ♥

RSS 2.0