Kanelbullar ♥


Det bakverk jag älskar mest av allt är fasen kanelbullar! Astråkigt tycker typ alla jag känner men jag dör för det haha. Så idag efter att jag varit och jobbat svängde jag ihop dessa.
 
Sista fotograferingen hade jag klockan 17.30 men nu börjar det bli riktigt mörkt den tiden så det var lite trixigt att få till bra bilder samtidigt som det ösregnade ute. Inte den bästa kombinationen.

Månadens Testagram

Inlägg i samarbete med Testagram.

Idag hämtade jag ut månadens box från Testagram som innehöll allt detta ovan. Och denna månad har jag inte testat något alls av innehållet tidigare, hur kul?!

Jag hade helt missat att Redbull släppt en ginger ale, denna ska bli riktigt kul att testa. Dessutom en shake från naturdiet och en proteinshot som alltid kommer väl till pass i mitt jobb där jag inte hinner äta.
Sedan var det två städprodukter i boxen också och det, mina vänner, är en grej som inte är kul att lägga ner pengar på och då är det perfekt att få med i boxen!

Vill ni också få hem en box med nya produkter en gång i månaden för bara 119 kr? Klicka HÄR!

Söndag 23 September


Två bilder från veckan. Första är från fotograferingen med Dekorum Inredning och den andra på Cola Light med mango. Den ni! Hur god som helst!

Igår var vi på middag hos mamma och pappa med min moster, kusin och mormor. Supermysigt. Och min kusin väntar barn till november, helt galet. Fick känna hur hon (är säker på att det är en tjej) sparkade och då kom jag minsann på att jag har för det första aldrig känt ett barn i en mage sparka och aldrig sett en nyfödd bortsett från min bror när jag var 2. Känns lite inskränkt haha!

Hon hade dessutom med sig sin lilla tax som är 7 månader, alltså han är bland det sötaste jag sett och jag blir bara mer och mer sugen på att skaffa en hund ♥

Styling av Dekorum Inredning


I torsdags fotograferade jag en lägenhet som Dekorum Inredning stylat, och det var så himla roligt. Det händer i princip aldrig här i stan att bostäder stylas inför plåtning och visning men fasen vad kul det är att fotografera då. Jag hade 1,5 timme på mig innan jag skulle vidare till nästa, gissa hur svårt det var att slita sig!

19 September


Igår skulle jag egentligen ha tre fotograferingar på förmiddagen men två blev avbokade så det blev snabbjobbat haha. När den var avklarad åkte jag till Sandra och åt sushi för att sedan jobba lite till. På kvällen mötte jag Tina i Örebro och åt middag på Burger Love, där vi bland annat planerade lite resooor!

Idag hann jag med en fika hos Sandrisen och sedan var jag hemma hos mamma och pappa eftersom att våran lilla älsklingshund fyller 12 år. Förstår inte att hon varit med längre i mitt liv än hon inte varit, gosen ♥
Efter det åkte jag och plåtade en superfin lägenhet, ska visa er sedan.

Daniel

Canon 70D + Sigma 85mm f/1.4
 

Glas i taket


Kan vi bara ta en minut och titta på hur fin denna inredningsdetalj är?! Såhär vill jag ha i min nästa lägenhet, herreguud vad snyggt det är! Ni ska se min inredningsmapp på pinterest...

Vad har hänt de senaste dagarna då? I torsdagskväll var jag iväg till Örebro för att träffa närkegänget från Husfoto för att äta middag, supermysigt. Igår jobbade jag och sedan var vi hos mamma och pappa på middag och idag ska jag jobba. Gud så händelserikt haha.

3e gången gillt


Denna lägenhet fotograferade jag första gången för mer än ett år sedan tror jag, då var den ett riktigt renoveringsobjekt. Andra gången var strax därefter, då hade den blivit köpt och renoverad ordentligt och nu senast i måndags. Kul! Ska se om jag hittar alla gamla bilder så ska jag visa er förändringen!

9 September


Igår åt jag lunch hos Sandra, hon hade gjort en sjukt god gulaschsoppa med sötpotatis! Sedan blev det en tur till Vita Rummet. På kvällen åkte jag och Philip till Örebro och åt på Hamburgerbruket, recommend! Därefter gick vi och såg Jurassic World på bio, den var absolut godkänd!

Idag har jag varit på Ikea och Marieberg med mamma, hittade blandannat lite kuddar och överkas. Supermysig dag ♥ Nu i eftermiddag har vi varit och röstat också, hoppas att alla som har möjlighet verkligen gör det!

4 Bilder från veckan

 
 
Fyra bilder från veckan. I tisdags träffade jag Tina och åt sushibuffé, hur gott som helst. Och i onsdags tillbringade jag hela förmiddagen hos frisören och ljusade upp håret en aning, ni ser lite på första bilden. Jag ska försöka få till en bättre bild. Sedan har jag jobbat på massa fina ställen, man ska inte klaga på sin arbetsmiljö minsann!

3 September

 
Denna dag startade jag med att ta två nya hål i vardera öra, sånt kan man göra. Blev fasen bra! Sedan åkte jag och jobbade som vanligt haha.

Påfyllning i skafferiet


Hämtade precis ut ett paket från Apotea som innehöll granola och sockerfri choklad från Clean Eating samt ett te från Clipper. Sandra fick mig att testa det och nu är jag helt besatt haha!

Jessica & Jonas bröllop


Jag insåg att jag inte postat några bilder från bröllopet jag plåtade i början av Augusti bortsett från några porträtt. Så här kommer ett gägng från vigseln och lite runtomkring.

Lördag 1 September


Hur sjukt att det redan är 1 september? Får ju lite ångest här haha. I förmiddags blev jag iallafall upphämtad av Sandra och sedan åkte vi till Örebro och åt brunch på 4e våningen vid Behrn arena. Därefter åkte vi mot Hallstahammar där det fanns en supermysig inredninsbutik som hade huuur mycket som helst. Jag har sagt det förr men jag säger det igen, jag vill bara flytta in i en ny lägenhet och renovera haha.

Detta är dom enda bilderna jag har från idag så sorry för hundöronen, jag stör mig lika mycket som ni.

Molly Rustas for Bubbleroom


Ingen missade väl att Molly Rustas släppte en kollektion för Bubbelroom i veckan. Här ovan är mina favoriter och jag var tvungen (hehe) att klicka hem den rosa stickade tröjan. Tyckte den var så jäkla fin. Ända sedan jag såg reklambilden för den på Mollys blogg tidigare i somras var jag säker på att jag ville ha den. Men nu är det shoppingstopp!

RSS 2.0