29 Augusti


Igår åkte jag in till Örebro och kikade på lite fotoplatser inför lördagens bröllop. Därefter mötte jag Tina för en plocktallrik på Buono Bistro. Suupertrevligt verkligen!

Idag vaknade jag upp med jordens jäkla nackspärr som fortfarande sitter i och jag kan knappt vrida huvudet åt vänster, SKÖNT! Jag startade iallafall dagen hos frisören och ljusade upp mitt hår ganska mycket, jag blev så himla nöjd. Ni ser ju själva!

När jag sedan skulle åka till Kristinehamn och jobba öppnade sig himlen totalt och man såg ingenting på vägen. Jag var tillochmed (tillsammans med typ alla andra haha) tvungen att stanna på sidan av vägen för det gick inte att köra i detta regn. Sjukt obehagligt.

Sedan jag kom hem har jag redigerat och packat leveranspaket till mitt brudpar jag fotograferade förra helgen.

Kungsholmsgatan 34A

Bilder från Skandiamäklarna.

Nejmen har ni sett vilket fantastiskt hus? Ja ett gårdshus mitt i Stockholm, hur ofta ser man det? Inte ofta! I ochmed att jag jobbar som bostadsfotograf och vi är lite ute efter nytt boende, äälskar  jag att titta på bostadsannonser. 

Och ja, jag tittar lite överallt haha. Denna var kanske i lite väl hög prisklass (10 miljoner) men ser ni hur fantastiskt fin den är? 3,5 rum på 70 kvm. ♥

27 Augusti

En av bilderna jag fotograferade under bröllopet i lördags, tyckte den blev så mysig!

Idag har det varit en extremt lugn dag med endast ett jobb, resten av tiden har jag solat (men snälla, man måste ju passa på). Har verkligen saknat dessa tokvarma solstrålar. Jag blev dessutom klar med hela bildleveransen till Marie och Johan, nu väntar jag bara på några printar innan jag kan lämna över den till dom.

Imorgon jobbar jag på förmiddagen, därefter ska jag åka in till Örebro och reka lite inför ett bröllop på lördag. Sedan blir det middag med Tina, upplagt för en toppendag!

Nu är det iallafall strax dags för ett webinar med Emelie Ohlsson.

25 Augusti




Hallå hallå! Här kommer ett gäng bilder från de senaste dagarna. I fredags var jag hundvakt åt Ebbaälsklingen för mamma och pappa hjälpte min lillebror att flytta (till Växjö!!).

Igår fotograferade jag bröllop på hemmaplan och brudparet var så så fina! Det blev ett väldigt känsligt och vackert första möte. På kvällen var det dags för kräftskiva med helt underbara vänner. Ganska mycket kräftor och väldigt mycket snaps och shottar om man ska sammanfatta den hela haha. Och lekar, det hade vi också - superkul! 

Idag har jag solat på balkongen för första gången på länge och redigerat lite av gårdagens bilder, guud så bra det blir!

21 Augusti


I början av augusti fotograferade jag Emelie och Mattias bröllop med vigsel i Hallsberg och middag och fest i Örebro. Wow, vilken dag!  I förrgår skickade jag iväg leveransen med bilder till de.
Denna bild fotograferade jag när vi kom tillbaka från porträttfotograferingen och alla gäster stod redo att gratulera brudparet. 

Nu i helgen är det dags för ett nytt bröllop, denna gång här i Karlskoga.
Idag anmälde jag mig också till en fotoworkshop som hålls i Oktober, är så taggad!


Tomorrowland 2019


Hur ska man ens börja detta? Hej, jag har varit på en festival i Belgien! Haha nej inte riktigt, snarare - jag har varit med om en helt sjuk upplevelse som knappt går att återberätta i ord. 

 Jag, Philip, Albin och Alex var på Tomorrowland week 1 vilket var heelt magiskt! Den festivalen är som en helt annan värld och jag tycker att alla som har möjlighet bör göra detta iallafall en gång i livet.

Vi träffade fantastiska människor och var på galna spelningar, jag filmade endel och klippte ihop lite grann. Tänker att det får återspegla upplevelsen istället för att jag ska sitta här och berätta - för det kommer ändå inte gå haha.


Den senaste månaden


Jag brukar ibland göra inlägg om den senaste veckan men nu blir det senaste månaden haha. Det är helt enkelt bara så att väldigt mycket har kommit emellan. I början av Juli firade vi Sandra på Örebro hamnkrog och jag jobbade större delen av juli i Örebro, Kumla och Västerås utöver mina vanliga områden. Jag har dessutom skaffat den snyggaste skorna jag skådat.


Två roliga paket som kom under månaden. Våra biljetter till Tomorrowland (!!!) och ett 50mm objektiv.


Det vankades Putte i Parken i Karlstad en fredag och lördag i början av juli vilket var superkul. Jag har inte så mycket bilder därifrån men iallafall denna från middagen innan. 
Andra bilden är från TOMORROWLAND, vilket var det sjukaste jag upplevt! Jag tänker däremot att jag ska göra ett separat inlägg om detta.


Vi kom hem från Belgien en tisdag och på fredagen drog vi ett gäng till Västervik. Det blev dagsfest och dagsfestival, superkul!


Picknikmys med Philip och en heldag med bröllopsfotograferande.


Dessa två bilder är sedan nu i helgen när jag och Tina körde på en utgång.
 

RSS 2.0