Julafton 2019


Nu är det bara 2 hela dagar kvar av 2019, nejmen alltså? Hur snabbt har detta året gått, jag blir lite lätt stressad haha. Här ovan är iallafall två bilder från julafton, jag glömde helt av kameran resten av dagen haha. Vilket resulterade i extremt få bilder, tillochmed maten glömde jag ta bild på. 
På juladagen var vi ute som alla andra och hade en superbra kväll. Nu i mellandagarna har jag varit lite ledig och jobbat endel.

23 December



Det är alltså julafton imorgon?! Det har jag lite svårt att fatta haha. Här är iallafall lite bilder från senaste dagarna, eller ja några av de. Förra helgen var vi på en väldigt rolig 30-årsfest som jag dessvärre inte har några bilder från. Men satan vad kul det var!

I torsdags åkte jag och Jonna till Stockholm för att se Jung på kvällen. Och hjälp vad bra de var! Många gånger kan ett band låta svinbra på inspelning men aningen sämre live, Jung var exakt exakt lika bra! Därefter blev det en sen middag på Eataly och därefter mötte vi upp en av Jonnas kompisar på Haymarket.

Dagen efter blev det sista minuten julklappshopping innan vi åkte hem på kvällen. I lördags var det middag hos Philips låtsaspappas bror (Haha lite långsökt). När vi kom hem var jag på en julkonsert med mamma och igår var det julgodisbak som stod på schemat.
 

Rebecka


Här är resultatet, eller iallafall en del av det, från fotograferingen förrförra veckan. Alltså jag är så himla nöjd med hur allt blev! Rebecka var grym framför kameran och buketten Amanda gjorde var helt magisk. Jag är också oerhört tacksam över att Ella och Julia från Drottning Blankas gymnasium i Örebro ställde upp och fixade hår och smink!

9 December


Nu har redan över en vecka in i December gått. Och både första och andra advent. Idag fick jag äntligen upp granen. Väntar fortfarande på mina fina adventsljustakar från Markslöjd som inte kommit än. 

Under förra helgen blev det en tur till Karlstad på lördagen och fest på kvällen. Kom hem runt halv fem på morgonen, det talar för att det var en bra kväll va haha? På måndagen därefter träffade jag äntligen Malwa! Senare på kvällen när jag kom hem ringde det på dörren och där stod ett av mina brudpar från i somras med champagne och ost! Alltså förstår ni hur glad jag blev?! ♥

Ikväll börjar Musikhjälpen också! Nejmen hur kan man inte älska det?

RSS 2.0