Söndag 16 Juli


Denna månad började med drinkhäng med tjejkompisar och dagen efter var det dop för min kusins dotter. Dopet kom dock att övergå till en vigsel till allas förvåning och det var en himla tur att jag hade kameran med mig. En superfin dag verkligen!


Veckan efter var jag inne i Örebro för att Tinas bror skulle ta studenten. Klockan 07 fotograferade vi studentporträtt och därefter var jag med hela dagen. Så mysigt! På helgen därefter var det 25-årsfest och jag såg ut som på bilden ovan.


I veckan fick jag hem två mascaror från Caia som jag beställde i slutet av maj och wow! Jag gjorde lashlift i torsdags och fransarna blev helt sjuka med dessa mascaror på. Jag hade dessutom ett bröllopsmöte i tisdags med ett par som gifter sig i september. Ser så mycket fram emot att fotografera deras stora dag.


Gjorde en supergod melonsallad nu i veckan. Den innehöll vattenmelon, mynta, lime, vitost och rödlök. Tips! I onsdags hade jag balfotograferingar och det regnade hela tiden haha, vilket syntes på kameran. Men hjälp vilka fina bilder det blev!


I fredags efter att jag slutat jobba blev det sushihäng i stan och samtidigt kika på flaken. Så himla mysigt! 

Såhär fint var det i fredagsnatt när jag hade hämtat Philip. Vi stannade till vid vattnet ett tag.
Och igårkväll stod bubbel och utgång på schemat!

1 Juni


En liten sammanfattning av de senaste dagarna. 
Jag har kikat på ett webinar med Emelie Ohlsson angående prissättning. Jag tänker att jag ska höja mina bröllopspriser efter sommaren och det är alltid intressant att höra hur riktigt erfarna bröllopsfotografer tänker. Jag har dessutom jobbat extremt mycket som vanligt haha.

En liten shoppingtur till Örebro med Malwa har jag hunnit med också, hittade bland annat den fantastiska orangea bikinin på bilden längst ner. Såå fin! Och äntligen har proteinbolaget tagit in min favorit peach vibe och då blev det såklart en beställning. 

RSS 2.0