29 November

 
Men hjälp vad det har snöat? Jag hatar kyla men snö är lite mysigt ändå.
Igår jobbade jag i Örebro på morgonen och därefter åkte jag direkt till Amandas lokal då vi hade planerat en stylad fotografering. Rebecka som skulle stå modell hade nästan fått på sig allt smink av våra fantastiska sminktjejer. De pluggar stylist i Örebro och var så himla snälla och hjälpte oss med detta. Vi åt en snabb lunch tillsammans innan vi åkte iväg och plåtade. WOW vad bra det blev! 

När jag kom hem åkte jag och Philip direkt till Karlstad för att köpa ett kylskåp då vårt gått sönder. Påvägen hem stannade vi för lite maat. Eller ja lite och lite haha. Jag hämtade dessutom ut två par färgade linser igår, ska bli så kul att testa!

Idag vaknade man upp till ett fantastiskt snölandskap. Men jag är väldigt glad att det inte kom igår för det hade verkligen inte passat på bilderna vi tog.

Fredag 22 November


Jag glömmer verkligen bort att ta bilder med mobilen haha, dessa tre är typ de enda jag har från senaste veckan. I lördagskväll träffade jag Jonna, sushi och prosecco stod på schemat. Vi hade inte setts på så länge. ♥

Nu i veckan har jag jobbat som vanligt, jag bakade bullar en dag. De blev bättre än sist men inte helt bra, haha varför ska det vara så svårt? Var hundvakt till min lilla älskling och igår var jag i Karlstad hela eftermiddagen och kvällen för välbehövligt häng. 

Idag har jag jobbat i Hällefors av alla ställen haha, men nu är det dags för en ledig helg!

16 November


Nu är det en vecka sedan vi kom hem från Indien, alltså satan vad fort det går! Under denna vecka har jag jobbat som vanligt, fotograferat lite eget som ni ser på första bilden. I torsdags fick jag äntligen träffa Tina också, det blev sushi till middag på saluhallen i Örebro. Tokgott! Nu ska jag redigera lite bilder från Indien och ikväll ska jag träffa Jonna.

Hemma från Indien


Hallåå! Jag glömde ju helt bort att jag berätta om vart jag skulle resa. Hursomhelst. Det är Indien jag har varit i under 10 dagar tillsammans med mamma och pappa. Och wow vilket land! Man blev tagen av precis allt. Människorna, miljön, gästvänligheten. Trots att det till stora delar är ett fattigt land med många förbättringsmöjligheter skulle jag verkligen vilja åka tillbaka. Det liknar ingen annan resa jag tidigare gjort.

Vi landade i Delhi och var sedan i Jaipur, Ranthambore, Agra och tillslut Delhi igen. Jag har extremt mycket bilder som jag ska visa.

RSS 2.0