Torsdag 30 Januari


Här kommer ett litet lass med bilder från förra veckan!
I torsdags hade jag bara en fotografering i Örebro (av en döfin lägenhet), därefter åt jag och Sandra lunch, shoppade lite och gick på hindersmässan. Så kul att ses, och nu är hon klar jurist! Sjukt! Är så stolt! ♥

På fredagsmorgonen åkte jag till Göteborg för att hänga med Mika hela helgen. På kvällen åt vi på ett supernajs sushiställe, därefter träffade vi lite kollegor och kompisar till Mika.
Lördagen började med en låång frukost/brunch. Sedan packade vi en korg med varm choklad och åkte ut till vattnet för att se solnedgången, hur mysigt? På kvällen blev det hämtmat och film.

På söndagen hann vi redigera lite grann innan det var dags för mig att åka hem. Alltså, jag är så sugen på att flytta till Göteborg!

Nu i veckan har det verkligen dragit igång med fotograferingar. Bortsett från idag när jag skrivit en prövning i naturkunskap och varit hos mormor. Imorgon ska jag blandannat fotografera en nyproducerad och stylad lägenhet i Örebro - längtar!
 

Måndag 20 Januari


Jag var och plåtade en stylad lägenhet i Örebro i torsdags och detta var utsikten från balkongen. Haha alltså jävla Örebro, detta byggande som aldrig någonsin tar slut. I fredags åt jag lunch med Malwa, supermysigt! ♥


I lördags var det en nervös dag! Det var nämligen biljettsläpp inför Tomorrowland 2020. Daniel, Louise och Veronica kom runt 16 och så satt vi dönervösa med alla datorer och mobiler uppkopplade i kön. Till slut fick vi tag i fyra biljetter men fick vänta 1,5 timme (!!) för att få tag i fyra till. Wow vilken lättnad haha! Så i juli blir det Tomorrowland för andra året, längtar så mycket! På kvällen var jag iväg på födelsedagsfirande.

Idag har jag jobbat fram tills nyss och nu väntar redigering.
 

15 Januari


Nejmen hallåå! Jag skriver ju här så sällan att jag glömmer bort hur man börjar inlägg haha.
En annan sak som jag glömmer bort är att ta bilder så vi får nöja oss med denna från julafton.

Hittills denna vecka har jag jobbat i Örebro, Karlskoga, Degerfors och Björneborg. Imorgon har jag en fotografering med stylister i Örebro så det ska bli superkul.

Nu ikväll var jag på bio med mamma och såg En del av mitt hjärta, väldigt mysig film. Därefter köpte vi med mat och åt hemma.

Indien 2019

 
Jag har så kollosalt många bilder från Indien att det är svårt att veta vart jag ska börja. Här är iallafall tre stora favoriter. Första bilden är från en skola någonstans längs vägen mellan Jaipur och Ranthambore. De två andra är från en liten by i Sawai Madhopur.

Jag klippte snabbt ihop en film från resan som ni kan se här. Det är ingen kvalitétfilm utan mest kul för mig, mamma och pappa att ha kvar. Det kommer fler bilder när jag hunnit redigera.



Strombergsgatan


I torsdags var jag och jobbade i Örebro hela dagen, bland annat detta fantastiska hus i Almby. Jag skulle var där klockan två och fick strax innan sms av stylister jag tidigare jobbat med. Hon frågade om det var jag som skulle plåta detta hus. Blev såklart överlycklig att huset skulle vara stylat av dessa duktiga stylister samtidigt lite stressad över att jag inte skulle ha så mycket tid som jag velat då solen går ner 15.30. Men jag hann haha! Och titta så bra det blev.

5 Januari

 
Hur tror ni att mitt år började? Jo med en tokförkyldning eller vad det nu är. Jag började känna av otrolig värk i ryggen i torsdags men trodde att jag bara sovit konstigt. Men i fredagskväll bröt det ut ordentligt och jag blev supersjuk. Alltså jag orkar inte det, jag är aldrig sjuk längre så jag har helt glömt bort hur jäkla jobbigt det är haha. 

Igår var det dessutom sol för första gången på länge, men kunde man utnyttja det? Nej såklart inte. 
På första bilden ovan är den overkligt goda lobsterrollen vi åt i onsdags och andra bilden från årets första husfotografering. 

1 Januari 2020



Så blev det ett nytt decennium! 2020! Alltid lika frustrerande att lära sig skriva ett nytt år haha. Minns i april förra året när jag höll på att skriva nya bröllopskontrakt och jag skrev 2018 på vartenda ställe innan jag korrläste haha.

Det blev ett nyår strax utanför stan och tyvärr bilden på rårakan till förrätt den enda jag har haha. Det var dock supertrevligt. Jag var hemma efter 04 någon gång och idag har vi inte gjort mycket alls. Bilden på humrarna är från alldeles nyss, snart dags för lobsterrolls.

Jag har alltid tyckt att det känns halvträligt med ett nytt år i början, vet inte varför. Detta med att lämna ett år bakom sig känns psykiskt lite jobbigt. Men man vet att det oftast blir ett så bra år man gör det till såklart. Detta år vill jag verkligen åka tillbaka till Bali och gärna till Filippinerna också.
 

RSS 2.0