BLOMMIGT


Igår fick jag hem en klänning som jag beställt från Nelly.com, och jag är så sjukt nöjd. Ni ska få se bilder hur den ser ut på lite senare. För just nu har jag fullt upp med att plugga till tenta och redigera fotojobb.

INTERIÖR

 
Här är tre bilder från en fotografering jag hade i fredagseftermiddag, jisus vilket fint hus. Och lättplåtat också för den delen.

Igårkväll drog jag och Sandra en utgång vilket var jättekul och idag har jag bara jobbat och pluggat!

FANNY & MARKUS

 Canon EOS 70D + EF 40mm f/2.8

Fyra poddar ni måste lyssna på

 
Skäringer & Mannheimer: Detta är det roligaste jag lyssnat på! Det är inte många gånger som jag skrattat rakt ut när jag lyssnar på poddar men denna lyckades med detta. Älskar Mia Skäringer! Bara lyssna!

Flygvärdinnepodden:
Denna podd hittade jag faktiskt idag. Jag har sedan jag varit liten velat bli flyvärdinna, tycker att det verkar som ett superfränt yrke. Förstå hur många olika platser man får se! I denna podd som det faktiskt bara finns ett avsnitt av ännu tar de upp lite anekdoter från yrket och mycket annat. Denna kommer jag definitivt att fortsätta lyssna på.

Tankar med:
Det bästa med denna podd är att Daniel är så rakt på sak och vägrar byta fråga innan gästen svarat på den första. Dessutom blir den tråkigaste gästen intressant på grund av att frågorna är lite utanför ramarna.

Nemo möter en vän:
Ja, jag har lite grand fastnat för intervjupoddar. Detta faller också mig i smaken för att frågorna som ställs ofta inte ställts till gästen i tidigare intervjuer.

Testagram för Maj

Igår var jag iväg och hämtade månadens testagram. Allting ser lika bra ut som vanligt och chipotle-dressingen vet jag sedan tidigare är supergod. Tack så jättemycket Testagram!

19 Maj 2017

 
Nu är jag här igen, det var på tiden tänkte ni! Min tanke är iallafall att jag ska dela med mig av lite bilder från de senaste veckorna. Vad har jag gjort? Hängt på uteserveringar, pluggat till PM och tentor, tittat på lägenheter, festat och nu senast imorse åt jag frukost hos Sandra. Ni ser säkert sista bilden, hallå hur grym är hon?!

Tanken denna helg är tråkigt nog att plugga till tentan på måndag men jag såg att det skulle bli extremt bra väder imorgon så att sola och plugga i kombinaiton kan ändå vara helt överkomligt.

RSS 2.0