Drömstyling


För några dagar sedan fotograferade jag ett helt fantastiskt hus med ett otroligt fint sovrum. Älskade verkligen hur säljaren själv hade stylat hela huset.

Idag har jag stressat runt mellan skola, jobb och ärenden. Nu är jag äntligen hemma och har sjukt mycket redigering att ta tag i innan jag och Sandra åker till kusten imorgon. Heja mig! Ska försöka iallafall haha.

Månadens Testagram

I samarbete med Testagram.

För en liten stund sedan var jag och hämtade ut ett paket från Testagram. Jag tycker verkligen att de överträffar sig varje månad. Denna gång fanns detta ovan i paketet, allt från majskakor till rengöring från Cetaphil.

De saker jag ser mest fram emot att testa är tunnbrödschipsen med nachosmak (hur gott?!), energidrycken från Burn med smak av passionsfrukt. Jag älskar passionsfrukt och jag älskar energidrycker. Samt baren från Råå med smak av cashew. Jag har tidigare testat rawbite och gillar de supermycket så kan tänka mig att denna är en 10-poängare.

Vill ni testa på Testagram kan ni göra det HÄR för 99 kr i månaden. Tänk då på att ni får produkter för ett värde mellan 150-250 kronor. Hur bra?!

Blått och Vitt


Titta så fint det blev! Jag blev supersugen på att ha lite påskris i vår stora vas som stått tom sedan rosorna vissnade. Så jag gick till Coop och hittade detta fina plus några fjädrar och det passade så jäkla bra med den blå färgen på väggen.

Phantom 3


Kolla kolla kolla vad jag skaffat mig! En drönare! Ja, vi ser tänker ni. Från och med väldigt snart kommer jag att börja köra med drönarbilder för att utöka mina tjänster. Känns superbra!

Igår var jag iväg och fotograferade ett barnkalas, vilket var jätteroligt! Bilderna såg riktigt bra ut i kameran så det ska blir kul att kasta sig in i redigeringen.
Men innan dess: Husfotoredigering!

Mitt i veckan


Denna dag började med att jag hämtade Sandra för att åka och fixa lite grejer, därefter handlade vi grejer till lunch och åt hos henne innan jag skulle iväg på ett möte. Nu ikväll testade jag och Philip ett nytt sushiställe som öppnat här.

Nu: Redigering!

Fredag, Lördag, Söndag

 Två bilder från fotograferingar denna vecka.

I fredags var jag och Philip iväg och bowlade för första gången på sjukt länge, men jäklar vad kul det var. Borde göra det oftare. Sedan åt vi middag hos hans mamma. Igår var det dags för vernissage av Vårsalongen där både jag, mormor och Philip ställde ut varav mormor var hedersutställare. Superkul. På kvällen åt vi middag med hela familjen plus mormor och moster och hennes man, bästa kvällen ♥

En kväll på Pinchos


Igår efter jobbet åkte jag in till Örebro och mötte Tina för att äta middag på Pinchos. Supertrevligt som alltid ♥

Tre bilder från förra veckan

 

13 Mars


Hur gulligt är mitt fönster just nu?

Citronträd & Omedelbar


I förmiddags åkte jag och mamma till Örebro för shopping på Ikea och Marieberg. Jag är såå nöjd med allt jag fick med hem. Köpte ett urgulligt citronträd på Ikea och sex stycken skolådor från Bea Åkerlunds kollektion Omedelbar. De är fantastiska. Dessutom köpte jag med mig en klädställning i svart och guld som är to die for, jag har ingen bild på den nu men kika HÄR på Ikeas hemsida.
Jag är sjukt glad att jag fick tag i de grejerna från kollektionen som jag ville ha, läste på Ikeas facebooksida om att många var besvikna då den sålt slut snabbt.

På Marieberg inhadlades bara lite småsaker. Supermysig dag! ♥

TORSDAG


Denna dag startade med en frukost i Örebro tillsammans med Sandra och Valeria. Hur mysigt som helst, och jag fick dessutom massa fina téer av Valeria, kommer knappt våga dricka dom haha. Därefter åkte jag hem och plåtade en nyproduktion som jag precis redigerat klart.

Tre från veckan

 

Några födelsedagspresenter


Här är tre av grejerna jag fick när jag fyllde år, ett par suuperfina örhängen från Lily & Rose och två parfymer från Escada. Har älskat alla parfymer de kommit ut med och när jag såg att det kom två stycken denna säsong kunde jag inte bestämma mig för en och önskade mig båda haha ♥

2 Mars


Idag hade jag en fotografering vid 13 tiden som gick rätt fort. Därefter var jag och hämtade ut ett paket från proteinbolaget med de nya smakerna av celsius. Jag kunde icke hålla mig till de kommer ut i butik haha. Är såå taggad på passionsfrukten. 

Tänkte visa er min nya vas också med blommorna som jag fick av Sandra. Samt tre nya tillskott i skafferiet.

22


Igår fyllde jag hela 22 år! Sjukt, känner mig som 16 haha!
Dagen började med att Philip väckte mig med en superfin tårta som han stått med hela kvällen innan och samma morgon. Den var så sinnessjukt god! Jag fick också en vas av honom som jag velat ha superlänge.

Sedan skulle jag iväg och jobba och när jag ringer på öppnar Sandra (!!) gissa hur chockad och glad jag blev! Då kände hon personerna som jag skulle fotografera hos och hade med sig present och blommor till mig, världens bästa vän! Därefter hängde jag med hem till henne för lite te och tårta.

Efter det åkte jag hem till mamma och pappa för födelsedagsfika och presenter som jag blev supernöjd med.
Är så tacksam för denna dag! ♥

RSS 2.0