En dag på Loka Brunn


När Philip fyllde år i mitten av Januari fick han en vistelse på Loka Brunn av mig och mina föräldrar, så igår åkte vi dit. Vi började men lunch i restautangen och hängde sedan i spat resten av dagen. Det var verkligen så skönt och behövligt ♥

Idag har jag jobbat både här i stan och i Kristinehamn. Det var inte skönt att vara utomhus alltså, att stå och hålla i en iskall mast i minus 10 grader och blåst... BRR!

BURGERS


Hur gott ser detta ut då? Igår hängde jag med Sandra på dagen och åkte sedan för att handla ingredienser till burgare och de blev så sjukt goda. Ni ser ju själva. Minns knappt allt som var på haha.
Idag var jag in till Örebro och träffade Tina, supermysigt!

Interiör


Tre bilder från en lägenhetsfotografering för någon vecka sedan. Älskar hallen, det är så man vill att de ska se ut. Stor och rymlig!

Fredag 23 Februari

Två mobilbilder från dagen.

Imorse mötte jag Sandra för att äta frukost innan hon skulle vidare till Örebro och tentaplugga. Superbra start på dagen. Sedan åkte jag hem en snabbis innan jag mötte farfar för att äta lunch vilket var supermysigt, en lasagne fick det bli och det var fasen länge sedan jag åt det. Varför liksom? Det är ju jättegott! 
Efter det var jag inne en snabbis på H&M och köpte ett läppstift från NYX jag kollat på ett tag.

Nu är tanken att jag ska få klart lite redigeringsjobb.

Silver


Kolla in dessa snyggingar som jag köpte i Örebro igår, sjukt bra pris dessutom!

Onsdag 21 Februari


I förmiddags åkte jag och Malwa in till Örebro för lite shopping och lunch, supermysigt ♥ Hittade lite grand som fick följa med hem. Under lunchen satt vi och pratade om drömresemål och jag insåg hur mycket jag verkligen saknar Bali. Wow, skulle så gärna åka tillbaka!

Satin Playsuit


I förmiddags innan jag stack iväg till jobbet klickade jag hem denna snygga jumpsuit. Den kommer från Hanna Fribergs kollektion för NA-KD. Hennes tidigare kollektioner har inte riktigt fallit mig i smaken men denna var mycket bättre. Jag är så taggad på att testa denna!

Tre från igår


Här är tre bilder som jag fotograferade igår, ett superfint hus

Månadens Testagram


Idag efter jobbet var jag förbi Kronhallen och hämtade ut ett paket från Testagram.
Lägligt nog var det med en ansiktskräm och min nuvarande har precis precis tagit slut, hur bra?! Jag måste bara berätta en kul grej (kanske inte superkul men ändå) Det senaste dygnet har jag varit sjukt törstig hela tiden och i denna box låg tre TRE drycker. Kan det bli mer passande haha?

En annan grej som jag är taggad på att testa är chokladskallarna från bubs. Jag har tidigare testat de två andra smakerna men denna hade jag missat så det ska bli spännande. ♥

Clean Eating


För någon vecka sedan hade Apotea kampanj på allt från Clean Eating så då passade jag på att köpa hem en granola och knäckebröd, båda var fantastiskt goda! Tips till knäckebrödet är att mosa avokado på, och ha på flingsalt och chiliflakes. Sjukt gott!

Smoothiebowl


Hur gott ser detta ut då? Jättegott! Det var det kan jag tala om, och superenkelt! Smoothien är gjord på en banan, lite naturell yogoat (ja OAT), blåbär och mango. Toppad med hallon, chiafrön, granola från Clean Eating och gojibär.

Svart & Grått

Pinterest

Ett litet utdrag ur min inredningsmapp på pinterest. Vill renovera hela lägenheten så fort jag går in där haha.
Igårkväll var iallafall jag och Jonna inne i Örebro och såg nya Fifty Shades Freed som faktiskt var riktigt bra.

Imorgon väntas jobb hela dagen!


Fredag & Lördag


Igår startade jag dagen med att fotografera ett objekt. Senare på kvällen kom Jonna och vi drack lite prosecco och cider för att sedan ta bussen till Örebro och äta på Pinchos. Supermysigt! Därefter gick vi vidare till Örebro och vi sprang in i två av de jag var på studentresa, det var verkligen jättekul att se dom! ♥

Idag har jag redigerat lite jobb och träffat farmor och farfar och ikväll blir det bio med Jonna.

Emil Keps

Inlägg i samarbete med JFR.

För några dagar sedan fick jag hem denna superfina keps från JFR. De har ju blivit rätt populära på senaste tiden. Jag tycker den är grymt snygg och den satt jättebra på. Längtar tills jag får använda den i någon framtida photoshoot. ♥

HÄR kan ni klicka hem en om ni blev sugna.

Rökpatroner


Titta vad ja fick hem igår? Ett gäng rökpatroner, hur fräckt? Några till mig och några till Philip. Längtar tills jag får använda de till en fotografering, tror att det kan bli svinballt!

En bättre tisdagsmiddag


Hur gott ser detta ut då? I tidags åt jag middag hemma hos Sandra och Christian. Vi invigde deras raclettesten med oxfilé, sparris, kyckling, korv, massa ostar och avslutade med grillad annanas! Blir hungrig bara av att se dessa bilder haha ♥

Idag startade jag dagen hos frisören där jag ljusade upp håret lite, sedan åkte jag hem till mormor och åt lunch, så mysigt!

Daniel


Canon 70D + Sigma 35mm f/1.4

De senaste dagarna


De senaste dagarna har jag hunnit med att jobba endel, träffat vänner och jobbat lite till haha. Igår träffade jag Tina och åt middag på Fratelli - det blev tryffelpizza för min del som var helt magisk och Tina körde en variant med buffelmozzarella som såg fantastisk ut. Till detta en lemonad som var out of this world! ♥

Idag har jag varit hos mormor och jobbat hunnit röja undan lite jobb.

Magnolia Stripes

Inlägg i samarbete med iDeal of Sweden

För bara några dagar sedan kom iDeal of Sweden ut med en ny kollektion skal designade av den tyska influencern Kinga. Förutom detta skal finns två till - Springtime Whimsy och Geo Floral Scarf. Alla tre är sjukt snygga och just ni får ni 20 % på ett helt köp på iDeal of Sweden om ni anger koden: KINGAXIDEAL

Happy shopping! ♥

RSS 2.0