Torsdag 25 April


Tre bilder från dagen kort och gott. Jag började dagen med att åka hem till mamma och pappa för att vara lite hundvakt till älsklingebba. Därefter åt jag lunch med farfar, supermysigt! Sedan hade jag en fotografering i ett tokfint hus, wow! Liten smygtitt på sista bilden.

Påskhelgen


I fredags åt jag och Philip en supermysig påsklunch, kanske inte jätte traditionell men supergod. På lördagen var det toppenväder så då blev det bikinipremiär på balkongen haha, sedan åkte jag hem till mamma och pappa på grillmiddag. Därefter skjutade Daniel och Malwa mig vidare till en förfest som var såå rolig, jäklar vad kul vi hade. När klockan började närma sig midnatt gick vi ner till Olearys allihopa. Där var det också superroligt. 

Och igår var vi bjudna till Philips mamma på mat, grillat utomhus. Så bra helg!

Den senaste veckan


Nu var det minsann ett tag sedan jag kikade in här! Förra fredagen efter att jag jobbat blev jag upphämtad av Sandra och lille Hugo. Vi åkte ut till Lunedet och åt lunch och myste i solen.

Under veckan har jag fotograferat hus som vanligt och igår efter att sista lägenheten var plåtad åkte jag in till Örebro och mötte Tina för årets första uteserveringhäng. Guud så trevligt det var. Och imorse redigerade jag sista bilderna inför påsk och åkte sedan till Malwa som är husvakt i två veckor. Vi gick en promenad och satte oss sedan i solen med varsin Celsius. Titta förresten på katten som hon är kattvakt till, hur gullig?! Doris heter den haha!

11 April


I lördags hade jag två stycken barnfotograferingar. Först ut var Linn som ni ser på bilden ovan och jag älskar verkligen slutresultatet!

Fredag 5 April

 
Fredaag!
Denna dag började hos Sandra och Hugo (Hur kan man starta dagen bättre?!) med frukost. Hon hade gjort en chiapudding som var tokgod, tänker fortfarande på den haha.

Första bilden är från i onsdags när jag och Tina var på pinchos och åt middag, det var ett bra tag sedan jag var där men så mysigt det var.

Nu tänkte jag jobba lite med hemsidan, redigera bilder och sköta bokföring.


1 April


Första april idag, sjukt vad snabbt det går! Lika sjukt vilka extremt dåliga aprilskämt jag läst överallt. Haha! Jag kan inte för mitt liv förstå hur folk kan gå på sånt när man vet vilken dag det är.

Idag har jag iallafall varit och fotograferat två tomter, en i Degerfors och en i Kristinehamn. Den i Degerfors ser ni på andra bilden. På vägen dit gick jag in på Ica då jag sett att de äntligen fått in den nya Noccon. Eller ja äntligen och äntligen, den släpptes väl typ i torsdags haha?

RSS 2.0