Kickoff 2019


I torsdags morse åkte jag med Örebrofotograferna mot årets Husfoto kickoff på Vann nere på västkusten. När vi kom fram var det lunch och därefter föreläsningar, middag och en kväll på spat.

På fredagen hade vi teambuilding som faktiskt var superroligt. Efter lunch fortsatte dagen med föreläsningar, spa igen. Vi badade dessutom i havet, har aldrig badat ute i Sverige så sent som 18 oktober haha. Men det var riiiktigt najs! På kvällen var det middag som var så jäkla kul, de hade fått dit en stand-upare och allt var bara toppen. Kvällen avslutades vid 03.30, det talar väl för att det var en svinrolig kväll!

En helg i Göteborg


I fredags satte jag mig på tåget och åkte ner till Mika i Göteborg. Vi lärde känna varann på Island för två år sedan vilket jag är så himla glad för. På fredagskvällen åt vi pasta på Nonna och därefter en drink som ni ser på övre bilden.

På lördagen tog vi en liten tur på stan och hamnade mitt i en demonstration. Det blev endel shopping innan vi köpte med oss sushi hem. På eftermiddagen och kvällen hängde vi i Mikas superfina studio/kontor och fotograferade. 

I söndags gick vi upp vid halv sex på morgonen för då var det äntligen dags för workshop med Emelie Ohlsson i Helsingborg. Och det tog två timmar att köra dit. Men wow vilken inspirerande dag! Jag har följt Emelie sedan 2008/2009 så det var såklart superkul att få träffa henne. Dagen var en kombination av företagsutveckling och fotografering på två ställen. Nu är jag taggad på att ta tag i mitt företag ordentligt!

Vi var tillbaka i Göteborg runt tio på kvällen och igår åkte jag hem därifrån. Jag har fått så mycket inspiration efter denna helg att det inte är klokt! På torsdag bär det dock neråt i landet igen haha, för då styr Husfoto kickoff!



Måndag 7 Oktober


Nejmen hallå! Måndag och ny vecka igen. Denna vecka kommer att fyllas med massa jobb och på fredag åker jag ner till Göteborg och ska hänga med Mika, är såå taggad! På söndag ska vi sedan åka vidare till Helsingborg för en workshop i fotografering. Ska bli svinkul!

Hur har min helg sett ut då? I fredags köpte jag kanelbullar (såklart??!). Kanelbullens dag plus att det är världens bästa bakverk. På kvällen åkte jag hem till Sandra och grillade mat på raclettesten med henne och Valeria. Alltså mysigaste kvällen! Resten av helgen har jag redigerat bröllop och varit hundvakt åt min lilla gos! ♥

RSS 2.0