Drömvillan!


Nejmen kolla in detta! Detta hus plåtade jag igår och föll totalt för, det är ingenting att renovera invändigt - bara att flytta rätt in. Jag skulle inte tveka en sekund! 

Linneklänning


Idag fick jag hem denna klänning från Nelly som kommer vara mycket finare när den inte är skrynklig haha. Jag tycker modellen ä supergullig, ni hittar den HÄR. Jag bär storlek 34.

Ebba


Två bilder på älskling Ebba som jag fotograferade i lördags, kan inte riktigt fatta att hon fyller 12 år i september! ♥

Linn Ahlborg x Na-Kd


I söndags morse släppte ju Linn Ahlborg en ny kollektion för Nakd med stickade plagg, hur kan man inte älska stickade tröjor liksom?! Jag klickade hem en grå med djup rygg samt tröjklänningen på andra bilden men i svart, hittade dock ingen bild på den då den är slutsåld.

De senaste dagarna

 
Igår åkte jag hem till Tina och hängde där hela eftermiddagen, vi käkade sushi och planerade resor.
I förmiddags åkte jag och Malwa in till Marieberg för shopping och lunch, fick med mig en jättefin jacka hem. Supermysig förmiddag! ♥ Sedan åkte Malwa till jobbet och jag till Sandra och vi hade planer på att åka till ett supermysigt kanalcafé men det var såklart stängt när vi kom dit, likaså nästa i Kristinahamn men vi hittade tillsluut ett som var öppet haha. Jaja, viktigast var att vi fick umgås!


125 kvm


Ja okej, nu är det lite mycket hus. Men kolla in detta fantastiska objekt jag fotograferade igår ♥

Stilrent


Kolla in detta hus som jag fotograferade förra veckan. Hur fint? Vill minnas att det var runt 70 kvm + källare, perfekt storlek ju!


Testagram för Augusti


Idag när jag jobbat klart hämtade jag ut månadens box från Testagram och det innehöll detta. Coca Cola zeron med smak av citron har jag testat tidigare och den är så fräsch och supergod. Baren från Swebar men smak av Toffee Coconut kan jag tänka mig är riktigt god, jag har testat massa från detta märke tidigare som verkligen varit tio av tio. Det ska bli spännande att testa hudvården från L300 också, haft en dagkräm därifrån som jag äälskade! Sedan var det också en alkoholfri öl, en must med smak av äpple och päron samt en påse med skittles och en från Haribo. Superbra box som varje gång! ♥

Vill ni få hem en box med nya roliga produkter varje månad för bara 119 kr i månaden? Klicka HÄR

Måndag 20 Augusti


De två enda bilderna jag har från helgen haha. Den första är från i fredags när jag var i Gullspång på jobb och den andra från i lördagskväll när det var lite festligheter. Och igårkväll var jag på bio med mamma och såg den nya Mamma Mia filmen som var suupermysig!

16 Augusti

Bild: Sonia Jansson

Åh, jag hittade denna bild i arkivet från Island i Oktober förra året. Fasen vad jag vill tillbaka alltså!
Denna veckan har jag jobbat på som vanligt med i närområdet denna vecka haha. Igår hann jag med en lunch med Sandra som jag inte träffat på ett bra dag. Och idag mellan jobben träffade jag Linda på en fika, tror inte vi setts på ett år så det var suupermysigt verkligen! ♥

Jessica + Jonas


Två till bilder från Jessica & Jonas bröllop. Tyckte dessa gjorde sig så bra i svartvitt. Jag hade en period för några år sedan när jag iprincip bara redigerade svartvita bilder, sedan kom jag ifrån det lite men i år har jag fått upp ögonen för det igen. 

Tvåvåningslägenhet


I slutet av förra veckan var jag i Västerås och fotograferade en fantastisk lägenhet på två våningar. Det är inte alltför ofta man ser det och denna var så snyggt inredd att kameran gick av sig själv iprincip.

Canon 5D Mark IV


Titta vad jag införskaffat mig! En ny kamera! Jag har ju sedan tidigare en Canon 70D som jag varit och är supernöjd med men den börjar bli lite slö i vissa situationer. Inte så konstigt med tanke på hur länge jag haft den och hur ofta jag använder den. Jag kommer däremot att fortsätta använda den till husfotograferingar där kameran inte alls behöver vara snabb.

Men till resten är det nu denna jag kommer att köra med och jag är såå taggad på att börja använda den! ♥

Fredag 10 Augusti


I tisdags åkte jag in till Örebro och träffade Tina, vi började med en plocktallrik och drink på Buono Bistro. Riktigt gott! Sedan hann vi med två ställen till med lite drinkar innan jag åkte hem runt midnatt. Midnatt... vilket ord alltså. Och i onsdags hämtade jag Jonna och åkte och köpte sushi för att sedan åka till Lunedet och hade det supermysigt. Jag behöver väl inte tillägga att jag har jobbat varenda dag va? Haha!

Idag har jag jobbat i Västerås hela dagen och hämtat ut ett superroligt paket, jag ska visa er imorrn!

Testagram x 4

Igår hämtade jag ut ett giiigantiskt paket från Testagram som innehöll dessa fyra (!!) boxar.


Jag menar, alltså kolla på dethär! Hur trevligt ser inte detta ut!


Jag tänkte att jag skulle visa upp lite favoriter som jag har sedan tidigare. Vi börjar med det som är drickbart. Till att börja med har vi pepsi max lime som jag dör för. Sedan en energidryck, burn passion punch, denna testade jag faktiskt första gången i en tidigare testagrambox och fastnade totalt. Den tredje testade jag också första gången när jag fick den från testagram, det är en dryck som ska hjälpa kroppen att återställa vätskebalansen. Nummer fyra och fem ser ni ju själva, cola zero och min älskade celsius.


Några grejer som jag inte testat tidigare men verkligen ser fram emot att testa är dessa. Tagliatelle som är gjord på sötpotatis, denna har jag velat testa såå länge men det har aldrig blivit av. Mjukosten från Kavli stod jag och höll i när jag handlade igår men köpte den inte och tur var väl det haha. Denna dryck från Freeno som smakar mango och apelsin kan ju bara vara supergod! Sedan har vi en marinad från Texas Longhorn som verkar vara en riktig tia och sist men inte minst en bar från Råå. Jag har tidigare testat en bar från detta märke som var suupergod så jag antar att denna är lika bra!


Här har vi några gamla favoriter igen! Dessa tunnbrödschips från Mörsjödeli är magiska! När jag var mindre gjorde min mamma sinnessjukt goda tunnbrödspinnar och dessa är i samma klass. Chipsen från Bjäre provade jag också första gången när de kom i en box från Testagram och det är sjukt goda. Riktigt salta, precis som det ska vara. Sedan var vi en bar från Nick's med smak av kokos och nötcréme. Hur kan man inte älska nötcréme liksom?!

Lite närbilder på var box för sig. Jag tycker att varenda box är en solklar tia. Älskar att de blandar produkter så att man verkligen får lite av varje. På andra bilden ser ni den som den kallas för Flash Sale box, den är endast med produkter som var mest uppskattade. Sjukt rolig idé, då vet man att det bara är riktigt grymma grejer!

Blev ni lite sugna på att prenumerera nu? Trodde väl det!
Klicka HÄR och signa upp er för bara 119 kr i månaden! 



Jessica + Jonas


Två bilder från porträttfotograferingen under bröllopet i lördags.

De senaste dagarna


I fredags var jag och mamma till Tant Grön där vi fikade och jag köpte en chili haha, så trevligt. Därefter åkte vi till Hallagården där de har supersöta alpackor. Och i lördags fotograferade jag som jag tidigare nämnt ett bröllop i Vintrosa och på kvällen blev det middag hos mormor med moster och hela familjen. 
Igår sorterade jag bilder och... beställde en ny kamera. Deet var på tiden, men jag har bara dragit ut på det.

Idag jobbar jag hemifrån med massa massa redigering!

Bröllopsfotografering


Runt lunch idag åkte jag mot Vintrosa för att fotografera ett bröllop, jag har inte hunnit gå igenom alla bilder ännu men det jag sett ser såå fint ut. Här har ni en liten smygtitt! ♥

På Flotten


Igårkväll hämtade jag upp Sandra för att dra till Ica och handla lite picknik. Sedan åkte vi ner till Näset och Flotten, en träflotte där olika artister spelar några onsdagar på sommaren, inte svårare än så haha. Och igår var det Thomas Stenström som var där, min favoriiiit, åh så bra han var! ♥

RSS 2.0