119 Kvadrat


I tisdags fotograferade jag denna fantastiska lägenhet i Örebro på hela 119 kvadrat och två balkonger. Det ni!

Onsdag, Torsdag


Alltsåååå, de två senaste dagarna har saker gått helt emot mig kan man säga.
Igår var jag till Västerås på jobb och redan på första fotograferingen börjar scannern krångla och jag får inte tag på tekniker på en bra stund. Så där stod man och kunde inte göra något. Tillslut löste det sig och jag fick tokstressa till nästa ställe där stativet pajar och scannern kan inte fästas...ni kan bara gissa hur arg jag var. Kokade!

Kvällen vägde dock upp det hela och jag fick kvällsbada med Sandra, Christian, Henrik och Emelie.

Idag hade jag jobb en timme bort mot Norahållet, och när jag flugit upp drönaren i luften kommer texten "No SD-card" upp på mobilen. Min mardröm, fick för mycket panik och blev svinarg på mig själv. Kom sedan på att mamma och pappa också skulle till Nora så de tog med sig mitt minneskort men nästa gång kommer jag stå där - en timme bort eller mer och vara tvungen att åka tillbaka. Gissar att jag behöver lite semester.

När jag hade jobbat klart första gången blev det glasspaus med mamma och pappa innan jag åkte tillbaka och kunde äntligen ta flygbilder också.

Nu ikväll har jag ätit sushi med Sandra och sedan badat med henne och Christian.
Ber så mycket att morgondagen kan gå lite rätt iallafall haha!

Torsdag & Fredag


I torsdagskväll kom Tina hem till mig för lite vin och sushi på balkongen, supermysigt! Testade Tre Apors nya bubbel då och det var verkligen en tia, svingott!

I fredags var jag helt ledig för ovanlighetens skull, så jag åkte hem till mamma och pappa och låg på en luftmadrass i poolen hela dagen. Man kan ju ha det sämre haha. På kvällen åkte jag hem till Sandra för räkmiddag, hur gott är det liksom? Älskar! Och ser ni efterrätten? En sjukt god pavlova. 

Levi's 501


Kan Levi´s shorts vara det snyggaste som finns? Ja jag tror det! Har sedan tidigare tre par blåa men kände att jag nog ville ha ett par svarta. If you like it, get it in every colour. Så jag beställde hem ett par och de passar så jäkla bra!

En dag i Västerås och Hallstahammar


Igår var det dags för jobb i Västerås igen och denna gång följde ju Sandra med. Började med att fotografera två lägenheter i Västerås innan vi åkte till Hallstahammar där jag skulle fotografera ett nyproducerat hus. På ett litet kanalcafé köpte vi dessutom varsin överprisad sallad som smakade noll haha. Och därefter hade jag ett litet mellanrum innan jag skulle fotografera i Västerås igen så då hittade vi en brygga och badade lite. Det var nog det bästa på hela dagen, helt underbart. Sedan jobbade jag lite mer innan vi åkte hem och på kvällen träffade jag Jonna. Det blev sushi till middag och letande efter resor, vi känner båda att vi så gärna skulle vilja åka någonstans i Augusti.

Tisdag 17 Juli


Tre bilder från de två senaste dagarna. Igår scannade jag hus i Kumla något som jag inte brukar göra men Örebro och Västerås kör på sådana tjänster och iochmed att jag hoppar in där får jag göra lite sådant också.
På kvällen igår hängde jag med Sandra, Christian, Nick, Emelie och Henrik för att bada, alltså det var sinnessjukt varmt i vattnet, så mysigt ♥

Och idag när jag hade jobbat klart åkte jag raka vägen hem till mamma och pappa för att bada i deras pool.
Imorgon blir det en tur till Västerås igen men som tuuur är följer Sandra med som sällskap denna gång!

En fullpott till jeanskjol


Jag har alltid haft lite svårt för jeanskjol fram tills iår då jag fasen började tycka det är rätt snyggt.
Så jag beställde hem en för några dagar sedan och fick den idag och den är riiiktigt snygg, lite stor i midjan som syns men det var minsta storleken så jag får väl köpa ett snyggt skärp. Vilken jädra problemlösare!

Idag har jag jobbat i både Kristinehamn och Kumla i 31 grader, det var väl inte helt optimalt kan man säga haha!

Runda Speglar

Pinterest.

Jag har de sista dagarna fastnat för runda speglar, hur snyggt?!
Vill bara flytta till en ny lägenhet och renovera och inreda på nytt.

Daniel

 
I onsdags körde jag och Daniel en fotografering som gick riktigt jäkla bra. Vissa personer sätter ju varenda bild och han är en av de, vilket gör det sjukt enkelt att plåta. Jag ska visa er fler bilder men börjar med dessa.

Jobb i Västerås


Imorse packade jag ihop kamerautrustningen och åkte till Västerås över dagen för att fotografera. Deras ordinarie fotografer har båda semester så då fick jag hoppa in. Kommer bli någon fler dag nästa vecka och troligtvis veckan därefter också.

Det är lite annan teknik än vad jag brukar köra med, jag är så van att använda blixt när jag plåtar bostäder men dessa mäklare ville bara ha naturligt ljus. Kul att testa nya grejer ändå!

Svart Spets


Body kan ju vara ett av de bästa plaggen. Idag efter att jag jobbat klart stack jag in på H&M och hittade dessa två. Hur fina?!

Drömvillan!


Jag måste bara visa er några bilder från dagens fotografering i Storfors. I mina ögon var det helt fantastiskt. Säljaren var konstnär och det var stora ljusa rum som hon använt som ateljéer. Detta skulle jag verkligen kunna tänka mig att bo i.

Ofta när jag är ute och fotograferar får man frågan om man vill ha kaffe, likaså idag. Jag dricker ju däremot inte kaffe, men säljarens mamma sticker iväg en stund och kommer tillbaka och frågar om jag dricker pepsi max då hon varit och köpt en flaska. Hoppade fasen av lycka haha, alla som känner mig vet att jag älskar pepsi max. Gjorde verkligen min dag ♥

Törebodafestivalen


Liiiiivets helg!
I torsdags styrde jag och Tina mot Töreboda för en helg på Törebodafestivalen, vi hann bara hem till Frida och Robert, där vi skulle sova, en mikrosnabbis innan vi skulle på förfest. Där hängde vi fram till att Hov1 spelade och de var riiktigt grymma, vi hann även med att se E-type. Den nostalgin haha, dansa loss till eurodisco!

På fredagen var den sjukt bra väder så jag, Tina, Frida och Ebba åkte ner till en pool vid campingen och hängde där hela dagen. Men innan dess var vi på vårdcentralen pågrund av att jag fått en inflammerat insektsbett haha, kolla bandaget på tredje sista bilden. Sedan åkte vi hem och fixade oss innan förfest hos först Ebba och Daniel, sedan nästa förfest hos Carro. Denna dag såg vi Lars Winnerbäck som var såå bra, och LBSB. Faaasen så kul vi hade där. Vi hann även se lite av Icona Pop innan vi träffade Robin och Alex och drog på en svinkul efterfest. Därefter blev det en till efterfest som var lika kul den. Två förfester och två efterfester haha!

Igår var vi galet slitna allihopa och otroligt trögstartade haha. Runt 18 drog vi iallafall på förfest hos Philip som var så jävla kul, 10 av 10. Bland de bättre! Där hängde vi kvar väldigt länge innan vi skulle se Tjuvjakt och Pet Shop Boys som typ alla missade ändå haha. Väldigt oklart vad vi pysslade med istället.
Sedan blev det efterfest fram till klockan 05.30 på morgonen!

Nej vet ni vad, detta kommer jag leva på länge! ♥

RSS 2.0