31 Maj

 

Long time no see! Nu är det högsäsong för fotograferingen vilket minst sagt märks, idag startade jag här i trakterna för att sedan tillbringa större delen av dagen med att fotografera i Kristinehamn innan jag tog en tur till Eskilstuna haha. Är det brist på fotografer så är det.

Men jag kikar in för jag kände att jag måste visa er bilder från förra veckan när jag och Sandra köpte engångsgrill och mat och åkte till en sjö för att grilla. Såå mysigt! Gör det gärna till en tradition.
Och förra helgen åt vi plocktallrik och drack mojito innan vi gick till hennes pojkvän och hans kompisar och badade tunna till tre på morgonen. Eller spabad kanske det heter i finrummen.

På söndagen sedan hade jag nog min mysigaste fotografering någonsin. Det var på en liten ö utanför Kristinehamn, vilket betydde att man behövde åka båt dit. ♥ Finns det något trevligt som att åka båt? Nä, en båt ska jag ha när jag blir äldre. Båt båt båt, skön upprepning Sara. Jaja!

Testagram för Maj


I fredags hämtade jag ut månadens box från Testagram. Och jag blev såå positivt överraskad, jag förstår inte hur de lyckas överträffa sig själva gång på gång. Jag testade precis hallonsodan med 30 % mindre socker än vanligt och den var riktigt god! Vanligtvis dricker jag nästan bara Pepsi Max eller Cola Zero så jag har blivit lite ovan att kolsyrad dryck smakar socker. Men denna var verkligen inte så söt som vanlig hallonsoda man är van vid är, riktigt bra jobbat!

Några andra saker jag ser fram emot att testa är den sockerfria chokladen med caramel/seasalt (!!) Det är något med havssalt jag bara älskar! Drycken med blåbär och björk ser också väldigt spännande ut och såklart naturdietbaren. När jag är ute på jobb är det mer regel än undantag att jag inte hinner äta, då är det perfekt att ha med sig en bar av något slag och denna ser sinnessjukt god ut.

Vill ni också få hem en fullproppad box varje månad klickar ni HÄR. Priset ligger på 119 kr/månad! Ingenting i jämförelse med vad man får!

Senaste dagarna


Här kommer lite bilder på vad jag sysslat med de senaste dagarna, förutom att plugga och jobba såklart.
Det har ju varit fantastiskt väder så man vill ju tillbringa så mycket tid i solen som möjligt, älskar d-vitamin haha.

Helg i Maj


I fredags avslutade jag arbetsveckan med två objekt innan jag tog helg. På kvällen träffade jag Belinda och Viktor vilket var supermysigt, inte sett nån av de på jättelänge. I lördags var det lite sämre väder så jag jobbade och pluggade fram tills att Philip kom hem med sushi efter jobbet och lägligt nog blev det sol då.

Idag har jag hunnit med att sola lite, sedan åkte jag och Viktor ut till Vintrosa för att fika på Tant Grön, såå mysigt ställen. Sjukt att jag aldrig varit där tidigare. Det fanns dessutom massa får precis intill, gullisar! Sedan var jag tvungen plugga mer. Jaja, snart är det klart.

Onsdag 9 Maj


Hallå hallå! Vad har hänt de senaste dagarna då? Jag började veckan med att äta brunch med Philip och Sandra innan jag skulle jobba. Supermysigt! Sedan har veckan gått ut på att jobba, jobba och jobba lite till. Ni förstår inte hur mycket det är nu haha. 

Igårkväll tog jag iallafall en paus och åkte in till Örebro för att äta middag med Tina, det blev pizza på Fratelli. Så himla välbehövligt! ♥

Idag har jag jobbat som vanligt och mötte därefter upp Amanda och Rebecca för att fotografera lite syskonporträtt. Det var väldigt länge sedan jag fotograferade människor så det var vääldigt roligt. Jag har inte hunnit gå igenom bilderna ännu men det såg superbra ut i kameran.

SM i Styrkelyft


Hela gårdagen tillbringades till större delen i en idrottshall i Sundbyberg. Varför då? Undrar ni. Jo min lillebror skulle tävla SM i styrkelyft på eftermiddagen. Och ni ser ju själva på bilden hur det gick, 1a i sin viktklass. Men jag förstod nästan att det skulle bli så. Han är grym!

Idag är jag ledig tro det eller ej, men kommer att behöva plugga hela dagen ändå. 

RSS 2.0