ALBERT

Canon EOS 70D + EF 85mm f/1.8

SANDRA

Canon EOS 70D + EF 40mm f/2.8

BEYOND BY JOEY LAWRENCE

 
 
Vill ni ha ett tips på en "minidokumentär" eller vad man ska kalla det, kolla in denna. En fotograf vid namn Joey Lawrence åker till Varanasi i Indien och fotograferar. Bilderna han tar är helt fantastiska. Värd sina 43 minuter.

EBAY

 
Ända sedan jag gick i 7an har jag varit besatt av ringar. Såg någon bild där jag hade ringar på varje finger, alla i olika stilar. Såg ut som ett jäkla troll. För någon månad hittade jag alla dessa ringar på ebay för priser av cirka 20 kronor. Kan ebay vara världens bästa uppfinning? Ja jag tror det.
 
Ikväll ska jag äntligen träffa Belinda som jag inte sett sedan studenten (!) hur sjukt. Ska bli så kul!

SANDRA pt. 5

Canon EOS 70D + EF 40mm f/2.8

ALLT JAG HAR

 
 
Det finns vissa artister, exempelvis Håkan Hellström och Thomas Stenström. Så fort de släpper en ny låt vet jag att jag inte ens behöver lyssna på låten innan jag lägger till den i spellistan. Thomas släppte en ny idag och den var inget undantag.

FANNY pt. 4

Canon EOS 70D + EF 40mm f/2.8
 
Jag vet att jag visat er denna tidigare men då var den i färg. Sedan testade jag att göra den i svartvitt och jäklar vad bra det blev.

HÅKAN HELLSTRÖM

 
En bild från 2013 när jag fotograferade Håkan Hellström på Conventum.

FRUKOST MED SANDRA

 
Imorse runt 9 åkte jag och Sandra in till Örebro för att äta frukost/brunch. Vi hittade supermysiga Lill-Anna's cafe som låg i anslutning till stortorget. Så himla bra start på dagen. 
Därefter skulle hon in till universitetet, jag åkte hem och ska strax träffa Jonna på en fika.

ÖREBRO

 
Denna dag har tillbringats i Örebro tillsammans med Tina som jag inte träffat sedan vi var i Magaluf, det vill säga typ 1,5 månad sedan. Vi hade så mycket att prata ikapp, som jag saknat henne. 
Det blev lunch på Tacobar, lite shopping i form av ett par overknee's samt en ischai på Espressohouse (Där de förövrigt spelade julmusik?). Supermysig dag!

FRÅN PHILIP

 
Kolla in detta hörni! Idag kom Philip förbi med dessa otroligt fina rosor, har sagt det så många gånger men vad har jag gjort för att förtjäna honom?
Nu i eftermiddag har jag varit och fikat med Sandra, jisus så jag saknat henne!

VIKTOR pt.2

Canon EOS 70D + EF 85mm f/1.8
 

17.35

Bilder av zamuraipictures @ instagram

SNAKEOILGEAR/ARMNATION

 
För någon månad sedan anordnade Armnation en tävling på facebook där priset var armband för 2000 (!) kr. Och gissa vad? Min pojkvän vann den och dessutom fick jag fyra stycken armband, hur fint av honom?! Här är de och jäklar vad snygga de var!

ALEX

 
 
Canon EOS 70D + EF 40mm f/2.8

LOREEN

 

VIKTOR

 

TURKIET 2014

Canon EOS 70D + EF 50mm f/1.8

KY-MANI MARLEY

Canon EOS 450D + EF 50mm f/2,8
 
Dessa bilder fotograferade jag år 2013 på Ky-Mani Marleys spelning på Gröna Lund.

ALBERT pt. 5

Canon EOS 70D + EF 40mm f/2.8

FANNY pt. 3

Canon EOS 70D + EF 40mm f/2.8

EBBA

Canon EOS 70D + EF 40mm f/2.8
 

ALEXANDRA

 
Jag kollade runt lite i mitt fotoarkiv och hittade dessa bilder på Alexandra som jag fotograferade för några år sedan med min dåvarande kamera - Canon EOS 450D. Är fortfarande väldigt nöjd med dessa två.

HUGO BOSS

 
Okej.., jag är en lättköpt människa - jag vet. När jag senast beställde ögonskuggepaletten från Anastasia följde ett doftprov på Hugo Boss nya damdoft med. Helt plötsligt hade jag flaskan i brevlådan, förstår ingenting. Gott doftar den! 

RSS 2.0