Söndag 28 Januari


Hur god ser inte maten på första bilden ut? Philip höll på att tillaga den i typ 48 timmar men jäkla vad bra det blev.
Igårkväll åkte jag till Tina där vi hängde ett tag innan vi drog ut, tanken var att vi skulle till Strömpis men istället blev det en födelsedagsfest på ett nyöppnat ställe och drinkar på level. Superbra kväll iallafall! ♥

Island 08.39

Canon 70D + Canon 24-70mm f/2.8

Jag är ingen landskapsfotograf, långt därifrån! Men när vi var på Island hade man ju en fantastisk möjlighet att öva och denna bild fann jag i arkivet idag. Måste ha missat den men efter en omgång i lightroom ser den hyfsad ut, eller?

Månadens Testagram


Detta gömde sig i Januaris Testagrambox! Jag har tidigare testat Utvalda Snackers från Göteborgskex med smak av gräddfil och gillade de supermycket, så det ska bli jätteintressant att testa dessa med salt. Är helt övertygad att jag kommer älska de med tanke på vilken saltmaniker jag är haha. En annan grej som jag tyckte var kul var att de skickade med en produkt till män, i form av ett schampoo, den får helt enkelt Philip recensera.

Och såklaart haribos persikor! Hur goda är de liksom? Älskar att de känns så fräscha! ♥

Tisdag 23 Januari

Hittade äntligen nya noccon / På fotografering idag / Lunch med Jonna

Idag hade jag en fotografering på förmiddagen som ni kan se på bilden ovan haha, jag fick hissa upp stativet riktigt ordentligt då säljaren byggt in en koja i väggen. Därefter träffade jag Jonna för en lunch, supermysigt ♥

Daniel

Canon 70D + Sigma 35mm f/1.4

Igår var jag till Marieberg en sväng med mamma och hittade massa fint. Bland annat en lampa och lite fönsterdekorationer. På kvällen åt vi sen födelsedagsmiddag hos Philips mamma. Och idag har jag och mina kollegor varit på Boda Borg, det var verkligen inte igår haha, men exakt lika kul som jag minns det.

Min önskelista


Nu är det lite mer än en månad kvar tills jag fyller år och jag har lyckats komma fram till vad jag önskar mig i födelsedag, kul va? Haha.

Påslakanset från Jotex kollektion som heter LINJE.
Parfym från Escada, Fiesta Carioca och Sorbetto Rosso
Örhängen från Lily & Rose, Amy - Silver Shade och Laurel - Crystal.
Silverring i form av ett ankare från Paul Hewitt.
Svarta boots från Timberland.
Rund vas från MIO.

Systrar

Canon 70D + Sigma 35mm f/1.4

Jag tycker så mycket om denna bild som jag fotograferade i höstas.

Vitt & Grått

Tre bilder från en fotografering förra veckan av ett fantastiskt hus.

Idag har jag hunnit med att äta lunch med mormor och kikat lite på grejer till en utställning i vår.
Är så himla osäker på vad jag ska ha med men det är som tur ett tag kvar.

Midnight Blue

Inlägg i samarbete med iDeal of Sweden.

Om ni funderar på att införskaffa er någonting från iDeal of Sweden har jag nu en rabattkod till er. Använd: SE2018 för att få 20 % rabatt på ert nästa köp.

Denna söndag började med en fotoutställning tillsammans med mamma, därefter har jag bara handlat och städat lägenheten med Philip. Fick undan alla julsaker nu också så det blev sjukt tomt haha.

Oboy

Canon 70D + Sigma 85mm f/1.4
 

Fredagsbrunch


I förmiddags mötte jag upp Sandra för att åka och handla till en brunch. Det blev våfflor med hemmagjord skagenröra som var såå god! Sandra kan hon. Men också den vanliga varianten med grädde, bär och sylt. Superbra start på helgen. 

Rosor och silver

Två detaljbilder från dagens fotografering.


Ljust och grönt

Tre bilder från en fotografering förra veckan.

Viktor

Canon 70D + Sigma 35mm f/1.4

Två bilder från i höstas när jag fotograferade Viktor och hans hästar.

Lördag 6 Januari


Tre bilder från gårdagen. Började med en tidig lunch, som Philip gjort, innan jag skulle jobba. En ramensoppa som var huur god som helst. Och till middag gjorde jag en löjromspizza som var sjukt lättlagad men jättegod.

Nu har vi precis kommit hem efter att ha ätit middag hos Philips mamma.

Bio & Middag


Igårkväll var jag och mamma på bio och såg Ted - För kärlekens skull. Ni måste måste se den säger jag bara, det var en helt fantastisk film och Adam Pålsson var sinnessjukt bra. Därefter åt vi middag, för min del blev det en oxfilépasta som var supergod. Jättemysig kväll! ♥

Yellow Swimsuit


Har ni sett något finare? Nu menar jag inte mig själv utan baddräkten såklart haha. Jag köpte den innan vi åkte till Bali och älskar den. Det enda minuset med baddräkt är ju att man får en lite knepig bränna.

Sigma 85 mm f/1.4


Kolla in denna skönheten som jag hämtade ut idag! 

Nyårsafton!


Igår eftermiddag åkte jag och Philip mot Töreboda för att fira nyår hos hans låtsassyster och hennes pojkvän. Vi var väl uppåt 14-15 personer och det var verkligen superlyckat! ♥ Sedan sov vi kvar där och idag har vi bara ätit pizza och kollat på Vikings.

Sjuukt att det är 2018 nu?!

RSS 2.0