Sista måndagen i April


Men alltså allvarligt, hur snabbt gick denna månad? Det var nyss påsk och nu är det liksom Valborg...blev jag varse om tidigare idag haha. Jag hade helt missat det. Det blir dock inget Valborgsfirande för min del i år tyvärr, jag har föör mycket jobb att ta itu med. Som dessutom måste vara klart ikväll pågrund av att jag ska till Stockholm imorgon. Heja heja!

Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag


Hallå! Hoppas allt är fint med er. 
De senaste dagarna har jag hunnit med shopping tillsammans med Mawa, massa jobb, endel plugg, middag hos mina föräldrar med moster och hennes man. De hade med sin min kusins nya hund som ni ser på andra bilden, alltså jag dör! Den är så sjukt söt att jag vet inte vart jag ska ta vägen! ♥

Testagram för April

I samarbete med Testagram.

Idag hämtade jag ut månadens box från Testagram, att det alltid är lika kul att se vad som ligger där i. Denna gång var det dessa produkter, från en tandborste till nötcréme och festis. Väldigt blandat med andra ord. Nötcrémen vet jag ju sedan tidigare att jag äälskar haha, vem gör inte?! Kokosbaren från Nick's delade jag och Philip på förut och den var supergod. Jag har tidigare haft lite problem med kokos men verkar växt ifrån det lite.

Jag är väldigt nyfiken på festisen med smak av päron och popcorn, hur rolig kombination? Men även Loka Crush med äpple, den verkar väldigt lovande. Min favorit sedan tidigare är ananas men gillar verkligen äpple så denna tror jag kan få höga poäng! 



Vill du också få hem en box med nya produkter varje månad för bara 99 kr/månad? Klicka HÄR.

Theodor

 
För ungefär en månad sedan träffade Frida och hennes nyfödda lilla Theodor, han var endast två veckor då och så så liten! Men han var däremot ett väldigt bra objekt att fotografera ♥ Gullisen!

AVICII




Att Tims död har påverkat en hel värld är det inget att prata om. Hans låtar var verkligen soundtracket till hela mina tonår. När nyheten kom i fredags var jag helt säker på att detta var ett skämt av någon dålig skvallertidning som behövde publicitet. När jag sedan gick in på wikipedia och såg det uppdaterade dödsdatumet. Shit... Det är märkligt hur någon man aldrig känt kan påverka en så mycket. Men som jag skrev, vi i vår generation har vuxit upp med hans musik och har otaliga minnen till hans musik.

Jag minns Bråvalla 2013 där han var huvudakten, jävlar vad taggade vi var. Det var så surrealistiskt att vi skulle få se honom spela och det var eufori hela konserten igenom. Det var precis när Wake Me Up hade släppts. 

Om ni inte kollat på dokumentären om honom på Svtplay tycker jag att ni ska göra det nu. Den är så viktig. Man ser vad pengar gör med folk och vad andra får offra, i detta fall livet. 

Detta är ofattbart.
Vila i frid.


21 April

 

Idag hade jag egentligen inga planer fram tills att Tina frågade om vi skulle köra uteserveringshäng och vem tackar nej till det? 20 grader och sol, som klippt och skuret. Vi började med lunch på Burger Love, för att sedan köra drinkar på Sushi Yama och Stora Örebro. 

20 April


Jag började denna dag med att fotografera en nyrenoverad lägenhet, därefter skrev jag en examination i matte som jag veerkligen hoppas gick bra. Sedan kom Sandraa hit en stund för häng på vår balkong, nu är den fasen mysig haha. Tänker väl att jag ska fixa lite blommor och andra växter. Det är helt galet vad varmt det varit idag, älskar det! 

Var dessutom iväg och köpte en ny saltvattenspray, bästa produkten. Och titta vad fina liljor jag köpt, dessutom påminner doften mig om Bali haha, blir så lycklig!

Nu ska jag jobba lite så jag är ledig i helgen.

Fredag, Lördag


I fredags åkte jag och mamma in till Örebro för att äta middag på Pinchos, sedan gick vi till konserthuset för att se Martin Stenmarck som mamma haft biljetter till superlänge. Inte riktigt min typ av musik men det var trevligt ändå. Och igår åt jag och Philip middag hos pappa och mamma.

Nytt till balkongen


Är det något som jag inte trivts med i lägenheten så är balkongen. Eller egentligen är det väl balkongmöblerna, när vi flyttade hit i augusti förra året ställde vi dit ett skitfult caféset som jag fått ångest när jag sett haha. Men idag tog jag tag i det och åkte med mamma till Jysk och kom därifrån med två nya stolar i konstrotting och beställde ett bord som kommer till veckan. Nu ser det lite bättre ut iallafall!

Torsdag 12 April


Kolla in detta hus! Det blir inte så mycket mer fotokärlek än detta! Jag fotograferade detta fantastiska hus i början på denna vecka och bilderna blev riktigt bra måste jag ändå säga!

Tisdag 10 April


Hallå! Nu har jag precis blivit klar med dagens plus gårdagens jobb, jobbade cirka 12 timmar igår men blev inte riktigt klar haha. Jag har fotograferat så himla fina bostäder på senaste tiden, tänkte lägga ut lite av dessa senare men först måste jag bara visa mina försenade födelsedagspresenter från Malwa som jag fick igår. En vattenflaska från bkr, har en sedan tidigare som jag älskar men denna var en storlek mindre och passar perfekt att ha med sig. Samt en gul jacka (!!) alltså den är fantastisk! Har kikat på den så många gånger men aldrig köpt, gissa hrur glad jag blev?! Den är mycket gulare i verkligheten.

Sailor Blue Bloom


Kan vi ta en sekund för detta ska? Det kan vara bland det finaste jag sett. Ideal Of Sweden släppte väldigt nyligen en vår/sommarkollektion med helt fantastiska skal. Jag fastnade för både detta och ett rött i marmor, in på deras hemsida och kika om ni är nyfikna. Klicka här för att komma direkt till skalen.

Och om ni blir lite shoppingsugna kan ni använda denna kod: SE2018 för att få 20% rabatt, inte helt fel va?
Happy shopping!

Nya inköp


I förmiddags åkte jag och mamma in till Örebro för att kika på en jacka jag sett tidigare. Kom hem med den plus en jäkla massa mer grejer. Bland annat nödvändigheterna ovan, världens bästa mascara och ögonbrynsprodukt. Denna håller så sjukt länge så den är verkligen värd alla pengar. Dessutom hann vi med en lunch också, supermysigt! ♥

Påskhelgen på Västkusten


Hallå där! Long time no see haha. Jag tänkte bara kika in och berätta lite om min påskhelg som var helt fantastisk. Förra torsdagen åkte jag och Sandra ner till Tanumstrand och började helgen med havskräftor och champagne tillsammans med hennes föräldrar. Snacka om att lägga ribban högt!

Långfredagen startade med en promenad på två timmar, ett besök i sportshopen och sedan lunch i solen på altanen. Sedan gick vi ner till spat och hängde där i några timmar, det var välbehövligt vill jag lova. Sedan fixade vi oss inför kvällen och mötte Filippa för förfest innan Röde Orm och Kallsup. Bra bra bra kväll!

Något mer slitna vaknade vi på påskafton. Vi gick iallafall in till Grebbestad och mötte Kevin och hans flickvän Henrietta för att äta lunch på uteservering (!!) så jäkla mysigt! Efter mat och någon drink gick vi till Sjöbjörnen där delar av Värmlandspojkarna spelade. Så himla trevligt! På kvällen bjöds det på Påskmiddag innan vi tog en taxi till Filippa för att förfesta lite innan vi körde en repris på gårdagen. Så jäkla bra kväll detta också!

På söndagen åt vi brunch med Filippa och Alexander innan jag åkte hem. Nä hörrni vilken bra helg detta var. Men lite fick man sota då jag nu är toksjuk och har fullproppade dagar med jobb framför mig haha!
Idag var jag tillexempel i Skövde och fotograferade kårstyrelsen på Högskolan.

RSS 2.0