12 April 2020


I måndags hade jag och Daniel den myyysigaste eftermiddagen som ni ser på de översta bilderna. Vi grillade korv, var ute och gick i skogen och det var 16 grader i skuggan. Nejmen ni hör ju, drömdag!
Under resten av veckan har jag varit begravd i jobb haha, men jag klagar inte då jag trott att det skulle bli tvärt om i dessa tider.

I fredags var jag iallafall ledig och åt lunch med Tina. På kvällen var jag och Philip till två av hans kollegor för att grilla och hänga. Maten var löjligt god och det var supertrevligt! Den sista bilden gör den verkligen inte rättvis. 

3 April



Nu var det minsann ett tag sedan jag uppdaterade något! Så vad har hänt sedan sist? Det vankades födelsedagsfirande för Tina för några helger sedan. Superkul kväll! Jag har jobbat på som vanligt, jag trodde att corona skulle påverka mina fotograferingar mycket mer än det gjort. Det skönt att det var åt det hållet iallafall!

Förra torsdagen blev jag och Valeria bjudan på våffor av Sandra, så mysigt att hänga med dom två igen! Dagen efter, på fredagen var det födelsedagsfirande av Erik i deras maagiska sommarstuga precis vid vattnet. Och på lördagen efter hade jag en mysig parfotografering i Örebro med Elin och Anas.

RSS 2.0