De senaste dagarna


Nu tänkte jag berätta lite vad som hänt den senaste veckan när jag helt glömt av bloggen haha.
Förra torsdagen åt jag lunch med Emelie och därefter hängde hon med på en av mina husfotograferingar. På fredagen åkte jag och Philip in till Örebro för att ställa iordning min monter inför Bröllopsmässan och den blev verkligen såå bra. Är toknöjd med den! Sedan åt vi middag på en sushirestaurang i stan.

På lördagen åkte Sandra med mig in till mässan och stod med mig några timmar. Det kom väldigt många som var genuint intresserade vilket var superkul! Jag var där mellan 10 och 18. Efter det träffade jag Tina och åt middag i saluhallen, det blev nudlar och vårrullar. Minst sagt välbehövligt. Jag fick dessutom en tidig födelsedagspresent som var mitt i prick.

På söndagen stod jag på mässan mellan 10 och 16 och det var många intresserade då också.
Jag är så himla glad att jag valde att ställa upp, väldigt roligt att träffa alla som går i bröllopstankar!

Igår jobbade jag i Kristinehamn och Storfors, jag hade lite tid mellan fotograferingarna så jag gick in på Maxi i Kristinehamn och hittade dessa nya majskakor med popcornssmak. Testa säger jag bara!
På kvällen blev jag lite firad av Philips familj i Degerfors och till efterrätt åt vi denna goda cheesecake ni ser på sista bilden!

Och idag fyller jag ååår!


25 Februari


Hallå! Måndag igen! 
I helgen har jag stått på bröllopsmässan i Örebro vilket var hur kul som helst, jätteroligt att så många kom och pratade och delade sina visioner om bröllop. Men mer om det i nästa inlägg.

Nu har jag suttit en stund och tagit ikapp lite bokföring som jag skjutit på, brukar inte låta det ligga mer än två dagar men nu hade det samlat på sig lite. Skönt att få undan bara!

16.57


I förmiddags åkte jag in till Örebro och mötte Tina och Nicke på Marieberg. Jag var ju som sagt ute efter grejer till min monter och jag hittade faktiskt allt jag behövde. Håller tummarna att det blir som jag tänkt mig nästa helg.
När jag kom hem hade dessutom mina nya visitkort kommit, jag använder just nu ett par som jag gjorde år 2016 när jag precis startat mitt företag. Kände med andra ord att det var dags för en liten uppgradering och jag är supernöjd!

15 Februari


Här är en av bilderna från bröllopet för två veckor sedan, det kommer fler men jag måste skicka iväg de för godkännande till brudparet först och så långt har jag inte hunnit.
De senaste dagarna har jag suttit med redigering och hemsidebyggande i väldigt för många timmar. Hemsidan är snart snart klar och nästa helg ska jag stå på bröllopsmässan i Örebro och behövde därför redigera om lite bröllopsbilder för framkallning och förstoring. Det tog sin lilla tid men nu är allt klart och jag väntar på bilder, visitkort och rollup. Sedan är vi i hamn. Lite fix till montern kvar bara men det ska inhandlas imorgon.

Testagram för Februari


Nejmen kolla in detta! Jag var tidigare idag och hämtade ut ett paket från testagram som innehöll månadens box. Ser ni innehållet? Wow!

Ni som hängt med ett tag har sett att drycken från Norr varit med någon gång tidigare men denna gång var det med smaken hallon/citron. Den lär vara svingod, alla andra har ju varit det så jag kan inte tänka något annat. 
På den högra bilden ser ni också en energidryck från candy series och jag vet inte hur många gånger jag lagt den i varukorgen på proteinbolaget men sedan glömt bort att beställa. Men nu ska jag äntligen testa. Den fanns också i smakerna hallonbåtar och soda pops.

Godiset från nogger testade jag för första gången någon gång i våras och jag äälskar de. Kunde inte komma mer passande denna fredag. Något jag inte testat däremot är doritos med smak av red bell pepper. Jag älskar allt som är starkt så dessa tror jag på!

Är ni sugna på att få hem en box med nyheter varje månad? Klicka här och starta en prenumeration för 119 kr i månaden!

6 från helgen


Här kommer lite ögonblicksbilder från helgen som var. De två första bilderna är från vår mysiga fredagskväll. Den tredje är från lördagmorgon när vi (läs Mika) fick gräva loss bilen eftersom att plogbilen varit ute på natten och skottat upp en kant. De tre sista är från porträttfotograferingen innan vigseln. Efter fotograferingen ska brudparet åka med oss till kyrkan och vad tror ni händer? Jo bilen fastnar i en backe och kommer inte loss oavsett vad vi gör, det slutar med att den hamnar på tvären. Då utbryter såklart lite panik med tanke på att vi har ett tidsschema att hålla oss inom.
Vi kommer iallafall fram till att jag ska gå in till lokalen där middagen ska hållas för att hitta någon som kan hjälpa oss och brudgummen ringer efter taxi. Finns det någon taxi ledig? Nope. Först efter en timme kan vi få en. Jaha... 

Nere vid lokalen sitter en till bil fast haha, denna var dock en skåpbil modell större. Det visade sig sedan att den hade de fått bogsera bort. Jag hittar iallafall kocken där inne som följer med ut och påvägen dit berättar han att det är inte första gången detta händer, vid sådanahär väderlag får han köra loss bilar varje dag. Såklart är det bara för honom att vrida ratten lite lätt och gasa på så var han uppe. Så lätt var det. Vi hann till kyrkan!

Idag har jag jobbat och varit på jobbmöte i Örebro och nu tänkte jag redigera lite bröllopsbilder.

Två dagar i Stockholm

 
I fredags morse styrde jag bilen mot Stockholm (och var livrädd att köra fel i alla jäkla filer, men det gick bra) för att möta upp Mika i Nacka. Jag skulle nämligen följa med henne och fotografera ett bröllop på lördagen. Vi träffade brudparet en snabbis och rekade fotoplatser, wow vilket ställe alltså!
Det toksnöade under hela tiden vilket det som tur var inte gjorde på lördagen.

Därefter tog vi oss till Bromma där vi lånade hennes brors lägenhet, köpte sushi och godis och pratade fotografering hela kvällen. Supermysigt! Mika är så jäkla inspirerande att umgås med!

Och på lördagen åkte vi hem till bruden vid 10.30 på morgonen för att fotografera förberedelser och var sedan med fram till 17 på eftermiddagen. Jag är så tacksam för denna helg!
Bilderna här ovan tog jag i fredags när vi tittade ut platser.

RSS 2.0