Midsommar 2018


Vilken jäkla helg alltså! I torsdagförmiddags drog jag och Jonna ner till Kungshamn för att tillbringa hela midsommarhelgen där. Hennes pojkvän Patrik bor där så det var där vi sov.

På fredagen åkte vi och köpte blommor till kransar som jag fixade medan Jonna bakade tårtor. Blev fasen riktigt nöjd med dom! När klockan slog 17 begav vi oss till Patriks kompis Jesper där vi skulle fira midsommar och jiisus vilken kul kväll. Hahah det var otippade snapsvisor, sjukamp som spårade ur, längdskidor, kickbike och gräsklippare. Ja ni hör haha! Tanken var att sedan dra ut på Smögen men det var waay too much folk.

På lördagen blev det bakishäng hos Patriks föräldrar med nästan alla från kvällen innan. In på eftermiddagen en stund gick vi alla vidare till Johans sjöbod och det var en sån sjukt bra dag! Temperaturen låg på ca 25 grader och alla var på sitt bästa humör. Faantastiskt! Sedan var tanken att vi skulle se Sverige spela på ett uteställe men vi såg knappt tv-skärmen, man var ju inte ensam om en säger haha. Runt 22 kände vi att det var dags för lite middag, vi hittade ett ställe och beställde lite burgare och dricka. Haha då hade vi festat i 12 timmar, jaja.

Igår blev det poolhäng igen med allihopa innan jag, Jonna och Patrik köpte pizza och åkte till hans sjöbod.
10 av 10 till denna midsommarhelg! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0